Usalda töögraafikud tarkvara hoolde

tööjõugraafik
Tööjõu haldamise lahendus on Coopi kauplustes graafikute tegemise ja...

Lihtsad tarkvaralahendused aitavad ettevõtjatel pidada paremat arvestust töögraafiku ja palgamaksete üle ning vähendada seeläbi tekkivaid asjatut aja- ja rahakulu.

„Saame töökohtasid täpsemini planeerida ja efektiivsemalt oma jõudu kasutada. Näiteks hoiame ära mõttetu lisakulu tööpäevade lõpus rakenduseta tööjõule makstava palga näol,“ kirjeldas Coop Saaremaa IT- juht Mehis Väin kasu, mida tarkvara kasutamine pakub. „Ainus pähkel oli andmete ületoomine palgaarvestuse programmi, mis ei läinud kõige libedamalt,” märkis Väin.

Coopi kaupluste kett otsis tööjõu haldamise lahendust üle aasta. Viimaks jäi sõelale Quinyx. Väina sõnul on uut lahendust juba mõni kuu testitud ja 29 ettevõttest on see kasutusel seitsmes.

Crocsi kauplused on Quinyxi aktiivselt kasutanud veidi üle aasta ning programmi kasuks otsustati seetõttu, et see tundus kõige uuenduslikum. Crocsi kaupluste ja veebipoe juhataja Irja Plaani sõnul mõjutasid otsust peale teenuse hinna ka lahenduse sisse- ja väljalogimissüsteem, äpp ja väga mugavad graafikute koostamise võimalused.

Crocsi kauplustes seni kasutusel olnud Exceli tabelite usaldusväärsusele teeb Quinyx samuti pika puuga ära, sest käsitsi tehtavate muudatuste asemel töögraafikus vastutab nüüdsest iga töötaja oma tööaja eest ise. Puhkuseavaldused saab teha otse programmis, mille kinnitamisel paigutatakse puhkuse aeg automaatselt graafikusse ja vabad tööpäevad saab kohe kellelegi teisele planeerida.

Loe pikemalt Äripäevast. 

Osale arutelus

  • Lennart Käämer, Äripäev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara