Bauhof viis Viljandi kaupluse uuele tasemele

Uuenenud Viljandi Bauhof
Uuenenud Viljandi Bauhof

Septembris toimusid Viljandi Bauhofis ümberehitustööd, mille käigus viidi kauplus vastavusse Bauhofi uuenenud müügisaali kontseptsiooniga. Ettevõte investeeris 500 000 eurot.

Viljandi kauplus avati 2003. aastal ning see on Bauhofi üks viimaseid kauplusi, mis ei ole viidud uuele müügikontseptsioonile.

Uue müügikontseptsiooni valguses parendati tootepaigutust ning väljapanekut viimistlus- ja rauakaupade gruppides ja muudeti kliendisõbralikumaks valgustite ning vannitoa väljapanekuid. Tööde käigus vahetati välja kaupluse sisustus, riiulid ja müügisaali ladustamispinnad ning tänu uuenenud lahendusele laiendati sortimenti 10 000 kaubaühiku võrra.

 „Uus müügisaali kontseptsioon võimaldab efektiivselt ära mahutada nii üle 40 000-ühikulise põhisortimendi kui ka hooajalised kampaaniatooted. Tänu uuenenud tootepaigutusele on toodetega tutvumine klientide jaoks senisest oluliselt selgem ja mugavam“, lausus ettevõtte tegevjuht Irina Raudsepp.

Raudsepp rääkis, et uue kontseptsiooniga plaanivad nad väga tugeva aiaosakonna kõrval rõhuasetust juurde tuua siseviimistluse ja tööriistade kategoorias. „Viisime Bauhofi klientide hulgas läbi küsitluse ning uurisime, milliste kaubagruppide pärast nad ehituskaupluseid kõige sagedamini külastavad ning mille põhjal eelistavad,“ selgitas ettevõtte juht. Ta lisas, et see tagasiside oli ka sisendiks uuele müügikontseptsioonile.

Raudsepa sõnul ei võimaldanud senised riiulid kaupa nii efektiivselt ära mahutada kui uued. „Sortimendi laius on klientide jaoks üks peamisi tegureid, mille põhjal kauplust valitakse ja eelistatakse.“

Seoses uuenenud kauplusega toimub 8. oktoobril kõigile külastajatele suur avamispidu, mille raames on palju eripakkumisi

Bauhof Group AS on rahvusvahelisel DIY-kaubanduskontseptsioonil põhinev kauplustekett, kes pakub ehitus-, viimistlus-, aia- ja rauakaupu kolmeteistkümnes kaupluses üle Eestis ja veebikanalis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara