Ülemiste Citysse tuleb Selveri toidupood

Ülemiste Citysse tuleb Selveri toidupood
Sepapaja Selver

Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste AS ja Selver AS sõlmisid lepingu, mille kohaselt üürib Selver järgnevaks 13 aastaks aadressil Sepapaja tänav 2 asuva 900m² hoone. Toidukauplus avab uksed ajaloolises Dvigateli tehase aegses majas 2017. aasta kevad-suvel.

„Uus toidupood hakkab kandma nime Sepapaja Selver,“ rääkis Selveri juhatuse liige Kristi Lomp. „Võttes arvesse suhteliselt väikest müügipinda ja peamist klientuuri, tuleb uue kaupluse kontseptsioon harjumuspärasest Selverist mõnevõrra erinev. Tootevalikus on põhirõhk valmistoidul, värsketel pagaritoodetel, kohapeal valmival kiirtoidul, kohvil ja karastusjookidel. Olemas on elementaarne valik tööstuskaupadest, samuti avab hoone eesosas uksed väike lillepood.“ 

Sepapaja Selveris võetakse kasutusele kõige uuemad müügikeskkonna lahendused, nagu iseteeninduskassad ja e-Selveri väljastuspunkt, mis võimaldab ostkorvi koostada elektrooniliselt ja aega säästa. 

„Tegemist on esimese toidukauplusega Ülemiste City territooriumil, kus tegutseb täna 300 ettevõtet ja töötab 7000 inimest. Toidupoe avamist on siin pikisilmi oodatud,“ kinnitas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

Sepapaja tn 2 asub logistiliselt linnaku keskel ning on üks silmapaistvamaid ajaloolise arhitektuuriga hooneid territooriumil. „Kunagi asus selles majas Dvigateli sõjatehase tootmistsehh ja hiljem ladu. Oleme otsustanud hoone renoveerimisel säilitada võimalikult palju tema algsest olekust,“ sõnas Gert Jostov. „Ühe laheda sisekujunduselemendina otsustas ka Selver säilitada nõukogudeaegse tööstusliku kraana kaupluse laes. Kahtlemata tuleb sellest üks unikaalsemaid toidupoode Tallinnas.“

Technopolis Ülemiste investeerib hoone renoveerimisse 1,85 miljonit eurot. Objekti investeerimisotsus jõustub lõplikult pärast ehitusloa väljastamist.

AS Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegse linnaosa Ülemiste City suurarendaja. Linnakus tegutseb täna üle 300 ettevõtte ning seal on endale töökoha leidnud ca 7000 töötajat. Technopolis Ülemiste AS kuulub 51 protsendilise osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc ning 49 protsendilise osalusega AS-le Mainor Ülemiste.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara