21. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laienev Norde Centrum sai nurgakivi

Capfieldi juhatuse liige Ruben Gornischeff
Foto: Capfield
Eile pandi nurgakivi Capfieldi poolt hallatava Norde Centrumi laiendusele, mis kasvatab keskuse kogupinna ligi kahekordseks. Kogu keskus hakkab ehitustööde lõppedes 2017. aasta sügisel kandma Nautica nime.

Lisaks Capfieldi esindajatele paigaldasid nurgakivi ehitust läbiviiva Astlanda Ehituse ning hoone projekteerinud arhitektuuribüroo 3D Reid esindajad.

Capfieldi juhatuse liige Ruben Gornischeff pidas eile taevas säranud päikest heaks märgiks: "Meile nõnda olulise investeeringu ehitustöödele annab see kindlasti posiitivse tõuke. Ootame juba järgmise aasta sügist, mil saame Nautica uksed avades pakkuda oma klientidele parimat ostlemiskogemust Tallinna kesklinnas."

Rohkem kui 18 000 m2-i üüritava pinnani kasvavas keskuses hakkavad külastajaid ootama üle 60 rentniku, mille hulka kuuluvad ankurüürnik Rimi hüpermarket, parimad moebrändid nii Eestist kui välismaalt, noortele suunatud poed, rohke valik söögikohti ning eraldi osakond ilu- ja terviseteenustele.

Samuti saab keskus Eesti kaubanduskeskuste seas kaasaegseima välisilme ja avab uue sadamapoolse sissepääsu, mis muudab laevaga saabujatele külastamise väga mugavaks, luues liikumiskoridori vanalinna suunal.

Ehitustööde maksumuseks on üle 11 miljoni euro ning see finantseeritakse Capfieldi poolt koostöös Nordea pangaga. Omanikujärelvalvet hakkab teostama Telora-E AS.

Capfield on Eestis tegutsev ostukeskuste omanik ja arendaja. Capfieldi portfell koosneb kuuest Eestis asuvast jaekaubanduskeskusest, üüritava brutopinnaga (GLA) üle 75 000 m2 ja ka erinevatest arendamiseks ettenähtud kruntidest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757