27. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apollo võitis Global Service Design Awardi

Apollo kino turundusjuht Tanel Tatter, Brand Manuali asutaja Kaarel Mikkin ja Apollo tegevjuht Mauri Dorbek
Foto: Brand Manuali FB leht
Eesti raamatupoe- ja kinokett Apollo valiti eile õhtul rahvusvahelise konkursi The Global Service Design Award finaalis maailma parima teenusekontseptsiooniga ettevõtteks.

Apollo uuendusliku ärimudeli väljatöötamist nõustanud teenusedisaini ja brändinguagentuuri Brand Manual asutaja Kaarel Mikkini sõnul oli nimekal konkursil kümne finalisti hulka pääsemine juba väga tubli saavutus, aga see on tõesti äge, et üks Eesti ettevõte suudab omal alal ära teha kõigile maailma suurettevõtetele. “See ülemaailmne tunnustus näitab, et oleme Apolloga suutnud külastajate jaoks tõesti luua midagi väga erilist,” selgitas eile Amsterdamis auhinna vastu võtnud Mikkin.

Apollo tegevjuht Mauri Dorbek ütles, et raamatupood ei saa muuta seda, millise sisuga on müüdavad raamatud ja kino ei saa määrata, kui head on uued linastuvad filmid, küll aga saame oma klientide jaoks muuta kogemust raamaturiiulite vahel jalutades või kino külastades. “Oleme täna jõudnud sinna, et Apollo raamatupoed, kinod ja Blenderi mahlabaarid moodustavad ühe tervikliku meelelahutusliku sünergia, mida eestlased palavalt armastavad ja see peegeldub selgelt ka meie äritulemustes,” märkis Dorbek.  

Teenusdisaini konverentsil anti kokku välja viis auhinda erinevates kategooriates.

Ülemaailmsel konkursil hinnati silmapaistvaid projekte eelkõige mõju ehk kasutajakesksuse, organisatsiooni muutuse ja arengu ning numbrite ja väärtuse kasvu aspektist. Töid hindas rahvusvaheline tunnustatud professionaalidest koosnev žürii.

Service Design Award on teenusedisaini tippauhind. Selle valimist korraldab 2004. aastal loodud teenusedisaini võrgustik Service Design Network, mis koondab valdkonna eksperte, koole ja ettevõtteid üle maailma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757