Stockmanni Tallinna kaubamaja uueneb

Stockmann
Stockmann

10. novembril avab Stockmanni kaubamaja pidulikult uuenenud 5. korruse, kus külastajaid ootab ees täiesti uus valik nii toidu- kui ostukohti. Uuenenud korrus on esimene osa terve kaubamaja järkjärgulisest uuendamisest.

„Soovime oma klientidele pakkuda tipptasemel ostuelamust ja uuendatud 5. korrus on oluline tõestus sellel teel,“ kinnitas Stockmanni Tallinna kaubamaja direktor Marge Türner.„Muidugi hoiame me oma raudvara nagu näiteks juba 16ndat aastat edukalt meie katuse all tegutsev Estravel ja 10ndat aastat kauneid ehteid pakkuv KuldArtur. Neil on kindel koht ka meie uuenenud korrusel“ lisas Türner.

Stockmanni kontserni uut strateegiat järgides püüab kaubamaja pakkuda väga head klienditeenindust ja inspireerivaid ostuelamusi. Ettevõte on  võtnud tugevasse fookusesse moekaubad, kosmeetika- ja toidu- ning kodukaubad. Oma pakutavat täiendatakse hästi valitud rentnike pakutavate toodete ja teenustega.

Kokku on uuenenud 5. korrusel 4 toidukohta, mis kõik on suunatud kvaliteetse maitseelamuse pakkumisele. Mõni neist on Eestis esimest korda - nagu näiteks buffee-menüüga Chat, avara linnavaatega kohvik Cafe Mademoiselle. Stockmanni Mademoiselle kohvikus lansseeritakse ka täiesti uus kontseptsioon lastele - Mademoiselle kids. See on avar mängunurk koos köögi, väikeste laudade ja toolidega, kus pisikesed külastajad saavad igapäevaselt mängida ning võtta osa ka peagi algavast laste-ja pereprogrammi üritustest. Sushi sõpradele on nüüd Stockmannis avatud MySushi restoran ning Itaalia toidu austajatele uuenduslik kohvik Ron Mac?.

Stockmanni külastajad ootasid juba ammu majja tagasi ilusalongi. Nüüd on ta olemas – orgaanilisi tooteid kasutav ilusalong 5th Floor Beauty Salon. Lisaks avas uuenenud korrusel oma kliiniku esteetilise meditsiini ning laser- ja aparaatse kosmetoloogia teenusteid pakkuv Melior Clinics.

Stockmann AS on osa Soome jaekaubanduskontsernist Stockmann Group, mille jaekaubanduse haru Stockmann Retail kõrvale kuuluvad ka moekett Lindex ning kinnisvaradivisjon Stockmann Real Estate.  Stockmann Group’i müügitulu 2015. aastal oli 1,4 miljardit eurot. Stockmannil on kokku 8 kaubamaja Soomes, Eestis ja Lätis.

Stockmann  on  asutatud 1862. aastal Soomes,  Eestisse tuli Stockmann esmakordselt 1993. aastal. Tallinnas Liivalaia tänaval asuv kaubamaja avati 1996. aasta aprillis, kus sellest ajast alates on esindatud lai valik kvaliteetseid kaubamärke nii moe-, ilu-, kodu- kui toidukaupade kategooriatest. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara