Tehnikakaupluste kett Expert International sai uue tugeva partneri

Kodutehnika müüja Expert
Kodutehnika müüja Expert

Alates 1. jaanuarist 2017 liitub rahvusvahelise tehnikakaupluste kettiga Expert International Ubaldi Grupp, mille kaudu saavad ketti kuuluvad poed pakkuda veelgi suuremat tootevalikut.

Ubaldi haldab hetkel kahteteist laia valikuga poodi, kust leiab nii elektroonikaseadmeid, suuremaid ja väiksemaid kodumasinaid, tooteid IT valdkonnast ning samuti ka kõike, mida läheb vaja kodusisustamisel – alates mööblist ja köögitarvikutest kuni mänguasjade ja aias vajaminevani.

Expert Internationali tegevjuht Dieter Mathys tõdes, et Ubaldi sobib hästi Expert tehnikakaupluste põhimõtetega, mis lähtuvad tipptasemel teenindusest ning heast hinna-kvaliteedi suhtest, lisaks on nad avatud innovaatilistele lahendustele. “Ubaldi avas hiljuti mitmekülgse kaubanduskeskuse Nice’s, mille kontseptioon võib tulevikus muuta ka teiste poodide paigutust, sest vastavatud pood on klientidele väga meeltmööda,” rääkis Mathys.

Expert Eesti turundusjuhi Joonas Kulli sõnul ei avalda Ubaldi liitumine kohe otsest mõju Expert Eesti poodidele, kuid sellegipoolest on Kulli sõnul hea tõdeda, et Expert on rahvusvahelisel tasandil leidnud nii tugeva partneri nagu seda on Ubaldi. “Ubaldi Grupiga liitumine tõstab Experti konkurentsivõimet mitte ainult rahvusvahelisel turul, vaid ka koduturul,” ütles Kulli.

Expert International gruppi kuulub hetkel rohkem kui 3500 kauplust 20s riigis. Grupp loodi 1967. aastal peakontoriga Šveitsis. Eestis tegutseb Expert tehnikakauplus juba rohkem kui 20 aastat, olles kasvanud selle ajaga kaheteistkümne poeni. Expert tehnikakauplused pakuvad oma kaubavalikus nii maailma tipp-tasemel kaubamärkide kui ka vähemtuntud, aga kvaliteeti tagavate tootjate tooteid. Kaubavaliku koostamisel lähtutakse eelkõige kliendile sobivate toodete funktsionaalsustest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara