18. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jysk Baltikum laieneb Valgevenesse

Jysk'i kaupluse avamine Minskis
Foto: Jysk
Tarbekaupade ettevõtte Jysk Baltikum laiendab oma tegevust Valgevenesse. 1,2 miljoni euro suuruse investeeringuga avati esimene pood Minskis. Ettevõte plaanib paralleelselt äri arendusega Baltikumis avada Valgevenes järgmise 10 aasta jooksul vähemalt 25 uut Jyski kauplust.

Baltikumi ja Valgevene Jyski tegevjuhi Dace Zundure sõnul peeti Valgevenes poe avamist väga suureks väljakutseks. “Kuigi Valgevene ja Baltikum on geograafiliselt peaaegu, et samas kohas, on äri tegemine neis võrdlemisi erinev. Jaekaubanduse seiskohast vaadates on näiteks ka valgevenelaste tarbimisharjumused teistsugused, kui eestlastel või lätlastel,” sõnas Zundure. “Olime kindlad, et suudame nende erinevustega toime tulla ning plaanist teostuseni kulus natuke enam kui pool aastat. Juba aasta lõpuks plaanime avada Valgevenes ka teise Jyski kaupluse,” sõnas Zundure.

Minskis avatud pood on 2600 ruutmeetriga seni suurim Jysk Baltikumi avatud poodidest. Baltikumis tegutseb praegu 27 Jyski kauplust, neist 8 nii Eestis kui Lätis ning 11 Leedus.

Zundure sõnas, et Jyski näol on tegemist esimese Skandinaavia stiilis kodutarvete poega Valgevenes. “Tahame, et ka Jysk suudaks Valgevene klientidele pakkuda Jyskile omast kõrget kvaliteeti. Selle tagamiseks suuname Valgevene Jyski uusi töötajaid välja õpetama parimad Jyski koolitajad Eestist, Lätist ja Leedust,” ütles Zundure.

Jysk on Taanist pärit rahvusvaheline kodutarvete pood, mis tegutseb 45 riigis. JYSK pakub laia valikut kodukaupu. JYSK aitab sisustada kõiki eluruume esikust kuni vannitoani. Baltikumis tegutseb Jysk frantsiisilepingu alusel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757