Coop avas uue kontseptsiooniga Maksimarketi

Laagri Maksimarket, puuvili
Laagri Maksimarket, puuvili

Coop Eesti avas täna Lasnamäel uudse kontseptsiooniga Maksimarketi koos Baltikumis ainulaadse Nutikassaga hübriidlahendusega.

Coop Eesti arendusdirektori Priit Petersoni sõnul on uuendatud kaupluses kasutatud toidukaupluste maailma kõige uuemaid trende. „Esmakordselt oleme loonud hüpermarketisse eraldi teekonna lõunasöögi ostjatele koos Nutikassa lahendusega, võimaldades seeläbi kiirete ostude tegijatel hoida kokku arvestatavat aega,“ ütles Peterson. „Näiteks saavad lõunaostjad kiirelt kätte nii salati, sooja toidu, värsked küpsetised ning sooja kohvi ilma, et peaks tervele kauplusele ringi peale tegema,“ lisas ta.

Uue kontseptsiooni hulka kuulub ka lisaks Eesti väiketalunike sortiment ning unikaalsed Coop Eesti erinevate ühistute kodumaised omatooted.

Uuenenud Maksimarketis on Petersoni sõnul ümber planeeritud ka toidu ja tööstuskaupade paigutused ning selleks on kaupluses loodud erinevad fookuspunktid ilumaailmale, kodumaailmale, laste maailmale, gurmee toodetele jne. „Oleme enam kui 5000 ruutmeetrisel müügipinnal loonud n-ö osakonnad, et kliendil oleks lihtsam sedavõrd suure sortimendiga kaupluses orienteeruda,“ lisas Peterson.

Ainsana Baltikumis on uues kaupluses kasutusele võetud Nutikassa hübriidlahendus, tänu millele saab klient lisaks traditsioonilisele kassale kasutada omal valikul nii puldiga iseostlemissüsteemi kui ka iseteeninduskassat, kus on ühtlasi võimalik tasuda sularahaga.

Lasnamäe Maksimarketis alustati ulatuslikke hoone ja kaupluse renoveerimistöid septembri lõpus ning investeeringute maht oli ca 2 miljonit eurot. Lisaks kauplusele renoveeris keskuse omanik ka hoone fassaadi, mille lõplikud tööd valmivad detsembri alguses.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara