2. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmeeste Liit saab uue juhi

Nele Peil
Foto: Erakogu
Eesti Kaupmeeste Liidu juhtimise võtab alates 1. jaanuarist 2017 üle Nele Peil, liidu praegune tegevjuht suundub uuel aastal lapsehoolduspuhkusele.

„Nele Peili varasem kogemus erialaliidu juhtimisel ning laiapõhjalised teadmised uuringusektorist on tugevad argumendid, mis Kaupmeeste liidu senist tegevusstrateegiat jätkata lubavad. Liidu juhatuse eesmärk on, et uus inimene jätkaks senist tegevussuunda kaubandusettevõtjate seisukohtade eest seismisel ning valdkonna edendamisel laiemas ühiskondlikus võtmes,“ ütles Kaupmeeste liidu juhatuse esimees Raul Puusepp.

„Minu eesmärk on edendada Kaupmeeste liidu rolli valdkonna arvamusliidrina, olles aktiivne partner riigile ja koostööpartneritele. Olulisemaid teemasid, millega 2017. aastal alustame, on teadmuspõhisuse kasvatamine kaubandusvaldkonna esindamisel.  Samuti on plaan jätkata senist tööd  kaubandustöötaja rolli suuremaks väärtustamiseks ühiskonnas,“ ütles jaanuarist Kaupmeeste liitu juhtima asuv Nele Peil.

Nele Peil töötab käesoleva aasta lõpuni Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu tegevjuhina. Lisaks on ta töötanud aastaid uuringusektoris analüütikuna, lektorina Malaisia Mantissa College’is ning projektijuhina konsultatsiooniettevõttes Columbus. Peilil on magistrikraad politoloogias Helsingi Ülikoolist ning riigiteaduste bakalaureusekraad Tartu Ülikoolist.

Kaupmeeste liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 59 liiget.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757