Maxima Eesti pälvis Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitli

Maxima Eesti pälvis Tallinna laste- ja noortesõbra
Maxima Eesti pälvis Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitli

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet andis üle auhinnad noorsootöö tunnustusauhindade konkursi "Suured teod" võitjatele. Pealinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitli võitis Maxima Eesti.

Tallinna Spordi- ja Noorsooameti noorsootöö osakonna juhataja Marko Ool, kes oli ühtlasi ka konkursikomisjoni liige, ütles, et jaekett paistis silma eelkõige just arvukate noortele suunatud üritustega. “Maxima on oma tegudega näidanud, et väärtustab lapsi, noori ning peresid nii ettevõtte sees kui ka väljaspool. Jaeketi korraldatud tegevused on aidanud kaasa noorte arengule ja heaolule ning lisaks on loodud võimalusi noortel oma vaba aega aktiivselt sisustada,“ ütles Ool.

Maxima poolt korraldatud üritustest tõi Ool eriti esile andekate noorte stipendiumikonkursi “Tulevikutalent“ ning praegu käimasoleva heategevusliku kingikampaania “Inglipuu“. Lisaks sellele on jaekett Ooli sõnul toetanud heategevuskontserte puuetega lastele, olnud abiks lasterikaste perede suvelaagrite läbiviibimisel, olnud toeks huviharidusprojekti „Turvaline kooliaasta“ korraldamisel ning aidanud korraldada peredele ja lastele mõeldud jalgrattapäeva Maxima Grand Prix.

“Jagan seda tunnustust kõigi nende inimeste ja organisatsioonidega, kelle abil aastate vältel on meil õnnestunud teha meie ettevõtte jaoks kõige tähtsamat – hoolida lastest ja noortest ning seeläbi meie ühisest tulevikust. Kindlasti innustab väärikas tiitel ka veel suuremateks tegudeks,“ ütles Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

Tallinn tunnustab silmapaistvaid noorsootöötajaid, organisatsioone ja noorteprojekte kaheteistkümnendat aastat.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara