14. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-rauta Haabersti kauplus saab 3,4-miljonilise rahasüsti

Haabersti K-Rauta
K-rauta Haabersti kauplus läbib järgmise aasta alguses põhjaliku renoveerimise, millega lisandub uusi tootegruppe ja teenuseid nii era- kui ärikliendile. Tegu on osaga Kesko Senukai Grupi laiemast investeerimisplaanist Baltikumis, mille raames on pea poole võrra kasvanud ka äsja taasavatud K Senukai suurim kauplus Riias. Haabersti K-rauta kauplusesse investeeritakse 3,4 miljonit eurot.

Renoveerimise ajal on kauplus ajutiselt suletud, kõigi uuenduste elluviimine võtab aega umbes kolm kuud. Kauplus suleb uksed 9. jaanuaril ning taasavab need aprillis.  

“Kujundame ümber kogu kaupluse kontseptsiooni – pärast renoveerimist saab Haabersti K-rautast moodne ja tänapäevane kaubanduskeskus,” ütles Kesko Senukai president Artūras Rakauskas. “Paneme ka edaspidi suurt rõhku ärikliendi suunitlusele ning pakume parimat teenust, tingimusi ja valikut.”  

Uuenduste käigus avardub müügipind, muutub keskuse interjöör ning kasvab tootevalik lähtuvalt kohaliku kliendi ootustest. Ehituskauba kõrval pööratakse senisest enam tähelepanu kodusisustusele, majapidamiskaubale ja valgustusele, uute tootegruppidena lisanduvad kodutehnika, kirjatarbed, vabaaja kaubad, mänguasjad ning spordivarustus. Kokku kasvab valik 15 000 toote võrra.  

“Anname nii äri- kui erakliendile lubaduse, et pakume uudsust, laia valikut ja parimaid hindu,” ütles Kesko Senukai juht Arvydas Šapola. “Kui juba täna pakume remondi- ja paigaldusteenuseid, siis tulevikus saab meilt rentida ka tööriistu, lasta õmmelda kardinaid ning ääristada vaipu. Vabandame juba ette võimalike ebamugavuste pärast, mis võivad tekkida seoses kaupluse ajutise sulgemisega kolmeks kuuks.”  

Lisateenuste pakkumiseks ja konsultatsiooni rolli tugevdamiseks luuakse kaupluses täiendavalt 30 töökohta, kokku hakkab uue kontseptsiooniga kaupluses töötama üle 100 inimese.  

Eestis tegutseb 8 K-rauta kauplust: kaks Tallinnas, lisaks üks Tartus, Pärnus, Rakveres, Kuressaares, Võrus, Valgas. Kaubandusvõrku opereerib Kesko Senukai, millele kuulub lisaks Eesti kauplusele 85 poodi Leedus, 8 Lätis ning 20 Valgevenes. Võrgu ühine käive ulatus 2015. aastal 583 miljoni euroni. Kesko grupp on üks juhtivaid jae- ja hulgimüügiettevõtteid Euroopas, mullune käive oli ligi 9 miljardit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757