Autor: Kaubandus.ee • 6. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BonBon Lingerie müügi- ja turundus­direktorina alustas Tane Amisepp

BonBon Lingerie müügi- ja turundu­direktor Tane Amisepp
Foto: erakogu
2. jaanuaril 2017 alustas BonBon Lingerie müügi- ja turundusdirektorina tööd Tane Amisepp. Ettevõtte arenguga seoses loodud uus töökoht hõlmab turundus-, müügi- ja arendusülesandeid kõikidel turgudel, kus firma on esindatud.

Tane on omandanud ettevõtluse- ja ärijuhtimise eriala Estonian Busines Schoolis ning koolitanud end lisaks ka Äripäeva Akadeemias nii juhtimise kui ka turunduse vallas. 

Oma eelmises töökohas, Teres, vastutas Tane tootejuhina ekspordi ja private label toodete turunduse, müügi ja arenduse eest. Tanel on pikaajaline kogemus müügi ja turunduse vallas. Ta alustas 19 aastat tagasi Istrumentarium Optikas turundusassistendina ning peale seda on ta olnud seotud mitmete nimekate brändide nagu Philips, Panasonic ja Alexela Oil müügi ja turunduse koordineerimisega.

BonBon Lingerie on kodumaine pesubränd, mis asutati 2004. aastal. Kogu BonBon Lingerie pesukollektsioon on disainitud ja valmistatud Eestis ja Eesti disainerite poolt. BonBon Lingerie tootmine ja esindus asuvad Tallinnas, kus hetkel töötab 35 spetsialisti ning lisaks opereerib firma kahte esindusbutiiki, millest üks asub Ülemiste Keskuses ja teine Pärnu mnt-l. Firmal on ka mitmeid jaemüüjaid välisturgudel.

Ettevõte plaanib tänavu suurendada turuosa Tallinnas ja laiendada oma tegevust üle Eesti. Välisturgudel on esmaseks sihiks avada Saksamaa ja liikuda edasi Araabia Ühendemiraatidesse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757