20. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa Auriga keskusesse tuleb H&M ja Apollo kino

Saaremaa Auriga keskusesse tuleb H&M ning Apollo kino
Foto: Auriga keksus
Algas Saaremaa ühe suurema keskuse, Auriga ümberehitus, mille käigus uuendatakse keskuse siseilmet ja üürnike kooslust. Uute rentnikena saavad endale ruumid Saaremaal asuvasse keskusesse moekaubamärk H&M ja Apollo Kino. Ehitustööde ajaks jääb keskus avatuks ja tööd planeeritakse lõpetada 2017 aasta teises pooles.

Projekti eesmärkideks on muuta Auriga keskus saarlastele ja turistidele senisest mitmekülgsemaks ja atraktiivsemaks. Keskuses laieneb märkimisväärselt moekaupade valik, kuna oma kaupluse on Saaremaal otsustanud avada moekaubamärk H&M. Teine oluline täiendus keskuse valikusse on Apollo kino, mis hakkab pakkuma esimesena Saaremaal kaasaegset kinoteenust. Keskuse toidukaupade ankurüürnik Rimi viib läbi oma kaupluse uuendamise, mille käigus kaasajastatakse kaupluse sisseseadet ja sisekujundust ning vahetatakse kogu tehnika keskkonnasõbralikuma vastu välja. Pärast avamist on toidupoe valik ka mõnevõrra laiem, muuhulgas täieneb näiteks värske liha valik. Lisaks avavad Aurigas uksed mitmed uued väiksemad kauplused.

Seoses läbiviidavate muudatustega peaks Auriga tulevikus kandma kaubandus- ja meelelahutuskeskuse nimetust, kuna lisaks kaubandusele pakume inimestele võimalust ka vaba aja veetmiseks. Auriga sooviks on pakkuda parimat teenust nii igapäevasele kiirele ostlejale, kui ka sellisele kliendile, kes soovib veeta keskuses pikemat aega koos pere või sõpradega.   

“Töötame selle nimel, et kaubandusketid laieneksid ka mere taha. Täna on meil hea meel teatada üürilepingute sõlmimisest H&Mi  ja Apollo kinoga," kommenteeris Auriga keskuse esindaja Kristjan Maaroos. Ta lisas, et see on kindlasti saarlastele head uudised, kuna enam ei pea sõitma rõivaotsude tegemiseks või kinoelamuse saamiseks Pärnusse või Tallinnasse, vaid kõik on tulevikus olemas kohapeal. "Kaasaegse kino avamine Saaremaal on suur samm tulevikku, mis rõõmustab eriti lastega peresid ja nooremaid keskuse külastajaid.”

Apollo kino tegevjuhi Ivar Vendelin ütles, et nende üheks motoks on “Lähim kino, on parim kino” ja seda nad ka nüüd saarlastele pakuvad. "Järgides Apollo kinode standardit toome tippkvaliteediga kino otse Saaremaa südamesse. Apollo Kino kahes saalis saab olema kino tipptehnika, nii heli kui pildi jaoks ja loomulikult mugavad kinotoolid. Saarlastel soovitame nüüd aegsasti Apollo Klubiga liituda, et juba sügisel nautida klubilise privileege,“ rääkis Vendelin.

Investeerimisettevõte Voluntas Invest OÜ omandas Auriga keskuse 2015 aasta suvel. Ümberehituste teostajaks on Saaremaa kohalik ettevõte Korberi OÜ ja kaubanduslik konsultant on Dream Centers OÜ. Tööde planeeritud lõpptähtaeg on augustis 2017.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757