Põhjakeskuse parim kauplus on Sportland

Põhjakeskuse Sportlandi meeskond
Põhjakeskuse Sportlandi meeskond

Rakvere Põhjakeskus tunnustab iga aasta jaanuarikuus möödunud aasta tulemuste põhjal keskuse parimaid kauplusi. Aastal 2016 saavutas suurepärase tulemuse spordi- ja vabaajakauplus Sportland.

Parim kauplus selgub erinevate parameetrite hindamisel. Arvesse võetakse klienditeeninduse taset testostude tulemuste alusel, käibetõusu võrreldes eelneva aastaga, osavõttu kampaaniatest ja keskuse sisereeglite täitmist. Parimat kauplust on valitud 2009. aastast.

Rakvere Põhjakeskuse 2016. aasta kauplustevahelisel konkursil „Parim Põhjakeskuse kauplus“ oli teist aastat järjest parim spordi- ja vabaajakauplus Sportland. Kaupluse juhataja Kattre Sokolovi sõnul on suurepärase tulemuse võti heades kolleegides, “Töötajaid tuleb väärtustada,“ kommenteeris ta. Rõõmsameelne Sportlandi kollektiiv sai auhinnaks 1500 € väärtusega reisitšeki. Sihtkoht valitakse välja üheskoos. Võitjale järgnesid Kika Lemmikloomapood ja E-Sigaretipood.

Lisaks parimale Põhjakeskuse kauplusele tunnustatakse mitme erineva kategooria tublimaid ja jagatakse eripreemiaid. Teiste seas valitakse meeldivaima teenindusega kauplus sotsiaalvõrgustiku kasutajate hinnangul. Kolmandat aastat järjest saavutas ülekaaluka tulemusega esikoha rõivakauplus Denim Dream, kellele järgnesid spordi- ja vabaajakauplus Rademar ning elektroonikakauplus Euronics.

Põhjakeskus on Lääne-Virumaa suurim kaubanduskeskus, kus on 80 kauplust ja teeninduskohta, sh. Rimi Hüpermarket ja K-rauta ehitusmaterjalide kauplus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara