Tasku tunnustas parima ostukohana kauplust Goldtime

Tasku keskuse Goldtime kaupluse personal
Tasku keskuse Goldtime kaupluse personal

Tasku keskuse aasta alguse peol tänati möödunud aasta parimaid ostukohti ja kõige hinnatuma tiitli parim ostukoht 2016 pälvis kauplus Goldtime.

Kriteeriumid, mille abil selgitatakse välja aasta parim ostukoht, on käibe kasv, osavõtt kampaaniatest, keskuse teavitamine ostukoha pakkumistest, omal algatusel tehtavad aktsioonid, heategevuslikust müügist osavõtt ja teised ostukoha aktiivsust hindavad kriteeriumid. Ehte- ja kellaärile Goldtime tõi punktiarvestuses võidu see, et kauplusel oli möödunud aastal Tasku ostukohtadest suurim käibekasv ja ettevõte näitas üles ka erakordset initsiatiivi ning korraldas Tasku aatriumis suurejoonelise ehte- ja moeshow.

Möödunud aastal sõlmis Tasku keskus kaubanduspindadele kaheksa uut üürilepingut. Aasta uueks tulijaks nende seast on kauplus, mis on esimene selle kaubamärgi oma Eestis ja mis võeti klientide poolt ka üle ootuste hästi vastu. Aasta uustulnuk 2016 on kinga- ja aksessuaarikauplus CCC.

Alates novembrist kuni aasta lõpuni olid enamikes Tasku kauplustes müügil heategevuslikud helkurid ja kolmandat aastat järjest panustab keskus kiusuvabasse koolikeskkonda. Müügist kogutud tuluga toetas Tasku tänavu kolme Tartu kooli osalemist Kiusamisvaba Kooli programmis ja 1267 euroga aitas keskus katta õpilaste iga-aastast programmis osalemise tasu. 2016. aasta parim heategevuslikus müügis osaleja on kauplus The Body Shop.

Tasku keskuses Tartu südalinnas tegutseb üle 70 ostu- ja teeninduskoha. Traditsiooniliselt tunnustatakse ja tänatakse neist parimaid iga aasta alguses toimuval Tasku töötajate peol.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara