Selver avab erameditsiinikeskuses uue kaupluse

Selveri kauplus Kotka Tervisemajas
Selveri kauplus Kotka Tervisemajas

Selver sõlmis lepingu Eesti kaasaegseima erameditsiinikeskuse Kotka Tervisemajaga, avades käesoleva aasta sügisel Kristiine linnaosas uue kaupluse.

Kotka Tervisemaja kompleksis avatav Selver pakub igapäevaseid toidu- ja esmatarbekaupu eelkõige lähi-piirkonna elanikele ning tervisemaja töötajatele ja külastajatele. Senistest Selveritest pisut erineva kontseptsiooniga kaupluses on tavapärasest väiksem müügipind - kaupluse sortimendis hakkavad olema tooted kõikidest enamostetavatest toidu kaubakategooriatest ning elementaarne valik esmatarbekaupu tööstuskaupadest.

Kotka Tervisemaja asutaja Raul Niin rääkis, et Selveri lisandumine Kotka Tervisemajja annab üheltpoolt juurde väärtust tervisemaja töökeskkonnale, sest nii töötajatele kui ka patsientidele on lihtsamini kvaliteetne toidu- ja esmatarbekaup kättesaadav, teisalt lisab Selver väärtust ka ümbruskonnale, sest sarnane kompaktne ning hea kaubavalikuga ostukoht veel lähikonnas puudub. 

Kotka Tervisemaja on Eesti kaasaegseim erameditsiinikeskus ja ühtlasi ainuke tervisekeskus, kus on ühendatud perearstikeskus, eriarstid, 3 operatsioonitoaga erahaigla koos palatikorpusega ning täisfunktsionaalne diagnostikakeskus, kuhu koondub kaasaegseim uuringukeskus.

Kotka Tervisemaja koosneb kahest osast: A hoone on 4000 m2 suurune ning hakkab täies osas tööle märtsi alguses. B hoone on ca 3500 m2 suurune ning valmib 2017. aasta III. kvartalis. Selver hakkab asuma Kotka Tervisemaja B hoones, võttes enda alla 758 m2 kaubanduspinda. Selver avatakse 2017. aasta IV. kvartalis.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub 47 kauplust, mille all on üle Eesti 90 tuhande ruutmeetri jagu müügipinda. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni ning annab tööd üle 2600 inimesele. 2016. aasta müügitulu oli 400 miljonit eurot ning kliendid sooritasid aasta jooksul 36,2 miljonit ostu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara