Kondoomitootja proovib kätt lastetoiduga

Durex
Durex

Briti tarbekaupade tootja Reckitt Benckiser Group, kelle pakutavasse tootevalikusse kuuluvad muu hulgas Durexi kondoomid, võtab üle maailma juhtiva lastetoidu tootja Mead Johnson Nutritioni.

Tehingu hinnaks on 16,6 miljardit dollarit ning tänu sellele loodab Reckitt Benckiser kompenseerida oma kiduvat kasvu teistes tegevusharudes. Kontsern on hädas käibega, mis kasvab praegu viie aasta kõige aeglasemas tempos. Seda peamiselt raskete olude tõttu Euroopa ja Brasiilia turgudel.

Ootuste kohaselt suureneb tehinguga kontserni kasum ning kolme aasta jooksul loodetakse kokku hoida ligi 250 miljonit dollarit kulusid. „Ühinemine loob kasvu taaselustamise võimalused valdkondades, mis seda seni on pärssinud,“ ütles Bloombergi analüütik Deborah Aitken.

Iga Mead Johnson Nuitritioni aktsionär saab tehingu tulemusena 90 dollarit aktsia eest.

Reckitti aktsia reageeris ühinemisele positiivselt, mis tähendab, et uudis kaalus üle analüütikute ootustele mittevastava, ettevõtte avaldatud 2017. aasta kasumiprognoosi.

Osale arutelus

  • Indrek Mäe

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara