14. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Altia avas veebikeskkonna joogikultuur.ee

Foto: Kuvatõmmis
Altia Eesti avas joogikultuuri edendamiseks uue veebikeskkonna Joogikultuur.ee, mille eesmärgiks on tuua parimal võimalikul viisil joogikultuur koos söögi ja silmaringi laiendava informatsiooniga inimesteni.

Altia Eesti juhatuse esimees Kristel Mets rõhutas, et veebikeskkond on mõeldud neile kes usuvad alkoholi puhul mõõdukusse ning näevad seda kultuuri osana. 

Veebilehele on kogutud valik parimate kokkade retseptidest, mida täiendab joogisoovitus – ja vastupidi. Keskkond tahab näidata, et söögi ja joogi kooskõla võimaldab pakkuda täiuslikku maitseelamust. Samuti leiab lehelt informatsiooni erinevate alkohoolsete jookide kohta ning juhiseid kokteilide valmistamiseks. „Me tahame olla praktiliseks ja inspireerivaks kaaslaseks kõigile, kes tunnevad huvi joogikultuuri vastu selle kõige paremas mõttes,“ ütles Mets.

Joogikultuur.ee veebilehel kohtab ka Altia pikaajalisi koostööpartnereid. Näiteks Eesti üks tuntumaid sommeljeesid Kristjan Markii, tippkokk Hardi Nurmine, Dominic restorani peakokk Allar Oeselg, Helsingi Savoy restorani peasommeljee Antti Uusitalo, tippbaarmenid Kristo Tomingas ja Heinar Õispuu.

Lisaks otsib veebileht Eesti kokkasid ja blogijaid, kellel on huvi enda retseptide ja piltidega olla esindatud Joogikultuur.ee veebilehel ning sotsiaalmeedias.

Alkohoolsete jookide valmistamisel fermenteerimise ehk kääritamise teel on pikk ajalugu, Veini ja õlle jälgi on leitud ligi 10 000 aastat vanadelt anumatelt nii Hiinast, Gruusiast kui Araabia poolsaarelt.  Seetõttu võib täiesti põhjendatult nimetada seda omaette kultuuriks – joogikultuuriks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757