Internetis pesu müük tõi kiire kasvu

MiMary of Swedeni nõukogu liige Marek Kiisa
Kiiresti kasvavate ettevõtete diplomi võtab vastu Gaselli TOPis kaheksandale...

Üks edukaimaid ja kiiresti kasvavaid hulgikaubandusettevõte on naiste pesu tootev Miss Mary of Sweden OÜ. Ettevõtte juhatuse liikme Marek Kiisa sõnul on nende edu põhjus see, et tavalisest tekstiiliettevõttest on saanud kolme aastaga IT-ettevõte, mis oskab ka hästi õmmelda.

Miss Mary of Sweden toodab aastas 600 000 rinnahoidjat ning need õmblevad valmis tublid Eesti naised Lasnamäel. „Meie edu võti on müük, turundus ja otse kliendiga suhtlemine. Selleks on meil viimase 3-4 aastaga palju abiks olnud IT-süsteemid, mis kogu aeg paranevad ja aitavad meil toodet kujundada,“ rääkis Kiisa. Tema sõnul aitab see ka õigesti kliente leida. Samuti on ettevõtte tootejäägid minimaalsed ning seega ka võimalikult efektiivsed.

Ettevõtte toodete müük käib palju blogijate ja arvamusavalduste kaudu internetis. „Klient suhtub ostmisesse hoopis teistmoodi. Me oleme selle koodi lahti murdnud ja sellest aru saanud,“ ütles Kiisa ning lisas, et kõige tähtsam on kuulata ja suhelda oma kliendiga.

Ettevõtte praegune kiire kasv tuli siiski internetimüügist.

Kiisa on kindel, et internetimüük kasvab edasi. „Noored ostavad hoopis teisiti, kui vanem generatsioon. Tundub, et meil on oma plaanidega õigesti läinud.“

TOP 6 jae- ja hulgikaubandus gasell ettevõtet 2017

B.G. Edu Grupp OÜ - hulgikaubandus (koht suures tabelis 1.). Müügitulust 92,9% moodustas kasutatud rõivaste hulgimüük ning 7,1 % kaubavedu maanteel.

Betuleks OÜ - jaekaubandus (koht suures tabelis 5.). OÜ Betuleks põhitegevusalaks on kasesaematerjali esmane tootlemine, saematerjali vahendus ja müük.

Miss Mary of Sweden OÜ – hulgikaubandus (koht suures tabelis 8.). Miss Mary of Sweden OÜ tegevusalaks on globaalne pesutoodete hulgi- ja internetimüük, ladustamine, komplekteerimine, pakendamine ja klientidele saatmine. Peamisteks hulgimüügi partneriteks on Euroopa juhtivad kataloogifirmad.

Scanmed Group OÜ – hulgikaubandus (koht suures tabelis 11.). Scanmed Group OÜ on 2010. aastal loodud erakapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb nii meditsiiniseadmete, meditsiiniliste kulumaterjalide kui ka instrumentide müügiga.

Finetrek OÜ – hulgikaubandus (koht suures tabelis 15.). Finetrek OÜ on elektrimaterjalide ja tööstusautomaatika projekti- ja hulgimüügiettevõte.

Šeiker OÜ – jaekaubandus (koht suures tabelis 24.). AS Šeiker põhitegevusalaks on mööbli, toidu-ja esmatarbekaupade jaemüük. Ettevõttele kuuluvad MAX MIN ja VOX mööblikauplused.

Loe Äripäevast täispikka lugu Gaselli kongressilt. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara