20. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City R-kiosk valiti parimaks

R-kioski aasta frantsiisipidaja Virve Kõivomägi
Foto: R-Kiosk
R-Kiosk valis frantsiisipäeval parimaks frantsiisipidajaks Virve Kõivomägi, kes juhib Ülemiste City väikepoodi. Tegemist on R-Kioskiga, mis teenindas eelmisel aastal enam kui 150 000 klienti. R-Kioski tegevjuhi Tiia Ilvese sõnul on frantsiis turvaline viis proovida kätt ettevõtjana.

R-Kioski tegevjuhi Tiia Ilvese sõnul on frantsiis hakkajale inimesele hea võimalus proovida väikeettevõtlust. “R-Kiosk annab frantsiisivõtjale valmis poe – koos mööbli, kauba ja vajaliku tugistruktuuriga. Frantsiisivõtja palkab töötajad ja tegeleb oma kaupluse heaperemeheliku juhtimisega. Frantsiisivõtja teenib tasu vastavalt tulemuslikkusele ning loomulikult kaasneb oma ettevõttega vabadus planeerida iseenda ja oma meeskonna tegevusi ja aega,” selgitas Ilves frantsiisi põhimõtteid.

Oma frantsiisijate tunnustamiseks valib R-kiosk igal aastal välja parima frantsiisija. Valiku kriteeriumiteks on kolm komponenti – äri kasvatamine vähemalt 5% võrra, väga hea klienditeenindus, mida mõõdeti testostudega ning R-Kioski väärtuste järgimine igapäevatöös. “Iseenda peremees on väga hea olla,” leiab parimaks frantsiisijaks valitud Virve Kõivomägi. “Palgatööline on kellegi teise alluv, on vaja kohandada end kellegi teiste soovide kohaselt – nüüd ma saan seda teha ise, ennast kujundada.”

Tiia Ilvese sõnul püüab R-kiosk läbi frantsiisile hoida tihedamat sidet klientidega. “Frantsiisija, kes on pidevalt väikepoes kohal, teeb kindlasti paremaid otsuseid kui meie töötajad kontoris,” lisas Ilves.

AS R-Kiosk Estonia kuulub Norra pereettevõttele Reitan Group, mis on suuruselt teine esmatarbekaupade jaemüügikett Euroopas ja kellel on ärid lisaks Eestile veel Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Lätis ja Leedus. Kokku töötab ettevõttes rohkem kui 17 000 töötajat, neist Eestis ligi 400.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757