EASi hakkab juhtima Kesko Senukai Estonia endine tegevjuht

Alo Ivask
Alo Ivask

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) nõukogu valis üksmeelselt EASi uueks juhatuse esimeheks Alo Ivaski, kes lahkus Keso Senukai Estonia tegevjuhi ametikohalt eelmise aasta 16. septembril. Ivask asub uude ametisse alates 20. märtsist.

EASi nõukogu valis uueks juhatuse esimeheks tippjuhi Alo Ivaski, kes juhtis eelnevalt Baltimaade suurimat ehitus- ja kodusisustuskaubamajade võrku Kesko Senukaid (endine Rautakesko) Eestis ja Lätis. Ivask alustab tööd 4 aastaks sõlmitava töölepingu alusel 20. märtsil.

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo ütles, et nad vajavad EASi juhtima inimest, kes suudab kindlakäeliselt tuua esile EASi ekspertides leiduva kompetentsi ning rakendada EASi veel rohkem Eesti ettevõtjate teenistusse. "EASi nõukogu on teinud targa otsuse ja tunnustan nende head valikut,“ rääkis Palo. 

EASi nõukogu esimehe Erki Mölderi sõnul tegi nõukogu üksmeelse otsuse 69 kandidaadi seast. „Meil oli lõppvoorus 5 tugevat kandidaati. Tegemist on väga suure ja paljunõudva organisatsiooniga, millel on suurel hulgal erinevaid teenuseid. Alo Ivaski kui tippjuhi tasakaalukus ja sihikindlus on kindlasti need omadused, mida EAS täna vajab.“

Uue juhatuse esimees Alo Ivask kommenteeris, et EAS on õigustatult avaliku huvi kõrgendatud tähelepanu all. "Kahjuks ei ole alati meediast välja tulnud, et EAS on teinud asendamatut tööd mitmetes valdkondades ning tegemist on väga tugeva Eesti ekspordi arendajaga. Enne meeskonnaga koostööd alustamata on veel raske öelda, kuidas me täpselt EASiga edasi läheme, aga minu soov on jätkata suunda kasvatada EASist toetuste jagaja asemel ettevõtluse kompetentsikeskus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara