Eesti suurim kummikumüüja laieneb Ida-Virumaale

Magaziini kauplus
Magaziini kauplus

Kohtla-Järvel asuv Vironia keskus laieneb ning sügisel avab seal uksed Eesti suurim kummikumüüja Magaziin. Tegemist on ettevõtlike Võrumaa meeste esimese kodu- ja aiakaupade keti kauplusega Ida-Virumaal.

„Meil on väga hea meel, et lõpuks ometi on ka Ida-Virumaa rahval võimalik kodu lähedal osa saada meie laiast ja soodsate hindadega kaubavalikust,“ sõnas KPG Kaubanduse turundusspetsialist Margit Lukka.

Magaziin on kodu- ja aiakaupade jaemüügikett, millel on 10 kauplust üle kogu Eesti. „Meie trumbiks on pidev kauvavaliku uuenemine, mis on olulisel määral seotud kliendilt saadud tagasiside ja soovidega,“ sõnas Lukka. „Võib öelda küll, et oleme Eesti suurim kummikumüüja, sest kaupluse kaubavalikust on rahva lemmikuks just kummikud. Neid on meil saada suures valikus. Samuti müüvad hästi purgid ja Saksamaa TCM kvaliteetkaup.“ Lukka sõnul on Magaziin parimas mõttes maarahvapood, kust võib leida kõike vajalikku.

Vironia keskus sai Magaziini tulekuga juurde 1000 ruutmeetrit müügipinda. Lisaks kodu- ja aiakaupade poele avab keskuses uksed ka Aravuse kalapood. „Uusi rentnike lisandub veelgi,“ lubas keskuse turundusjuht Priit Säask.

Kohtla-Järvel asuv rohkem kui 10 000 ruutmeetri suuruse kaubanduspinnaga Vironia keskus on üks Ida-Virumaa suurimaid kaubanduskeskusi, kus tegutsevad erinevad toidu- ja tööstuskaupu pakkuvad ettevõtted ning söögikohad.

Vironia keskus
Vironia keskus

Tuntumatest kaubamärkidest on Vironia keskusest esindatud Maxima XX, Ehituse ABC, Expert Tehnika, Koduekstra, Takko Fashion, City Alko jt. Lisaks kaubanduspindadele asub seal ka Kohtla-Järve autobussiterminal.

Fausto on Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub erinevatele kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubanduskinnisvara, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamise valdkonnas. Fausto ärigruppi kuulub 8 ettevõtet, mille portfelli kuulub ca 58 000 ruutmeetrit kaubandus- ja äripinda ning varade maht on kokku üle 85 miljoni euro.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara