Autor: Kaubandus.ee • 24. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vianori autokeskus laiendas haaret

Rannamõista tee Vianori autokeskus
Foto: Vianor
Vianor avas Tallinnas Rannamõisa teel oma 11. autokeskuse, mis hakkab pakkuma kvaliteetset autoteenindust Lääne-Tallinna ja Harku valla hoogsalt kasvavale elanikkonnale.

Ettevõtte müügidirektor Marek Andres ütles aadressil Rannamõisa tee 12c asuva keskuse avamisel, et Vianor soovib saada piirkonnas kvaliteetse teenuse ja teeninduse verstapostiks.

“Kakumäe, Pikaliiva, Tiskre, Tabasalu ja teised ümberkaudsed asumid on viimaste aastate jooksul hoogsalt kasvanud, kuid ettevõtted on olnud inimestest aeglasemad,” sõnas Andres. “Vianor soovib inimeste ja ajaga kaasas käia, mistõttu otsustasime investeerida tulevikku ja rajada uue autokeskuse just siia. Usun, et suudame siia laienevate teistegi ettevõtete jaoks lati kõrgele seada.”

Vianor loob uue keskusega kuus uut töökohta, millele kiiremate hooajatööde jaoks lisandub töökäsi veelgi. 

Kaasaegse tehnikaga varustatud Vianori uus autokeskus pakub autohooldusteenuseid, kus põhirõhk on veermiku- ja piduriremondil ja regulaarsel hooldusel. Teenuste seas on ka õlivahetus Liqui Moly kvaliteetõlidega, 3D-sillastend, kliimaseadmete täitmine ja remont ning erinevate lisatarvikute paigaldus (veokonksud, katuseraamid, eelsoojendussüsteemid).

Soome juurtega Vianori kaubamärki opereerib frantsiisilepingu alusel Tireman OÜ, mille aastakäive 2016. aastal oli ligi 7 miljonit eurot. Lisaks neljale keskusele Tallinnas on Vianor esindatud ka Pärnus, Tartus, Vändras, Raplas, Viljandis ja Rakveres.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757