28. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiina Aas: infovahetus olgu kiire ja efektiivne

Myretailmonitor.com juhataja Tiina Aas
Foto: Raul Mee
Productinfo24.com on uus tooteinfo keskkond, mis muudab kaupmeestele toodete haldamise lihtsamaks ja aitab vältida vigu.

Productinfo24.com on kõigile avatud keskkond, kus tooteandmed on ühes kohas ja mugavalt jagatavad. „See tähendab, et toodete kohta saavad infot kõik, kes seda vajavad, alates professionaalidest kuni lõppklientideni välja,“ ütles Myretailmonitor.com juhataja Tiina Aas.

Aasi sõnul tekkis idee keskkonna loomiseks soovist, et tooted oleksid ühes kohas ja hästi haldatavad. Keskkonda tehes mõeldi ennekõike tootjatele ja hankijatele, sest nemad panevad tooteinfo kokku ja kasutavad seda.

Samas keskkonnas on Aasi sõnul olemas ka koht, kus hoida oma tootepilte, sest tänapäeval on see tooteinfost vältimatu osa. Keskkond annab võimaluse vaadata ka suurt pilti, sest kõikide toodete info on nüüd ühes kohas koos. 

„Ettevõtetel on nüüd võimalus saata lihtsa näpuliigutusega oma tooteinfot koostööpartneritele,“ märkis Aas, lisades, et andmebaasi on kogutud praegu üle 50 000 nimetuse, ent need olevat vaid põhiandmed.

Kasuliku infona lisas Aas, et kui kord oled juba toote kohta info sisestanud, siis see on kohe kasutatav ka teistes keeltes ja maades. Tõlkida tuleb vaid sõnaline/tekstiline informatsioon.

Ettevõtjale mõeldes saab ettevõtja tooteinfo liidestada oma tooteportfelliga ja integreerida müügisüsteemiga.

Kuna keskkond on avatud kõigile, siis toodeteni jõudmine on väga lihtne. Otsinguliidesed on väga käepärased ja otsingumootorites leitavad. Lisaks brändi otsingule on võimalik otsida ka kategooriate järgi.

Nüüd tekib õigustatud küsimus, et mis see küll maksta võiks. Tootjad ja hankijad võivad rõõmustada – neile on keskkonna kasutamine tasuta.

Autor: Merit Pärnpuu, Äripäeva ajakirjanik

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757