Autor: Kaubandus.ee • 4. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jetoili e-kütuse portaali kaudu on kliendid tellinud üle miljoni liitri kütust

Jetoil avas kütusemüügi portaali
Foto: Kuvatõmmis
Kütusefirma Jetoili jaanuaris avatud kütuseportaali e-kütus kaudu on kliendid tellinud praeguseks juba üle miljoni liitri kütust. Eestis ainulaadse keskkonna kasutajateks on end registreerinud juba ligi 500 hulgiklienti üle Eesti, kellest enim on kütuse tellijaid Harju, Saare, Järva, Ida-Viru ja Lääne-Viru maakondadest.

Jetoili juhatuse liikme Virgo Arge sõnul on registreerunud klientide arv ja tellitud kütuse kogus lühikese aja kohta hea tulemus ning näitab, et e-kütuse avamine oli klientide vajadusi ja eelistusi silmas pidades õige samm. „E-kütuse portaali peamisteks eelisteks on mugavus, kiirus ja kasutamise lihtsus. Tellimust on võimalik esitada endale sobival ajal ööpäevaringselt ning teha seda mõne nupuvajutusega endale meelepärasest seadmest – arvutist, mobiiltelefonist või tahvelarvutist,“ ütles Arge. 

Arge sõnul teeb portaali hulgikasutajale mugavaks ka see, et portaalis on võimalik näha kütuse lõpphinda koos kõikide kuludega tarnekohta. “Kütusemüügi hulgiäris hinnast rääkides mõeldakse tavapäraselt kütuse hinda terminalis, millele lisandub veel transpordi- ja krediidikulu. E-kütuses aga näidatakse lõplikku hinnapakkumist koos kütuseveo ja krediidikuluga kliendi määratud sihtkohta, mis on kahtlemata kliendi jaoks kõige mugavam lahendus,” ütles Arge. 

Kütuseportaal e-kütus on suunatud hulgiklientidele, kellele kütus on olulise tähtsusega sisend igapäevases majandustegevuses ja kes tellivad korraga minimaalselt 1000 liitrit kütust. Kütuseportaalis e-kütus saab vaadata kütuste hindasid ja nende muutumist ajas, samuti personaalseid, asukohapõhiseid hinnapakkumisi, mis lisaks kütusehinnale sisaldavad juba ka kütuseveo- ja krediidikulu. Lõppkliendid saavad kütusehindasid vaadata ja tellimusi esitada ööpäevaringselt, tanklad ja vahendajad tööpäeviti hommikul kümnest keskööni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757