Statoili jaamad saavad Circle K värvidesse sügiseks

Uuenenud Circle K Linnahalli teenindusjaam
Uuenenud Circle K Linnahalli teenindusjaam

Statoili teenindusjaamad võtavad uue, ühe maailma suurima mugavuspoodide ja teenindusjaamade keti Circle K kaubamärgi kasutusele suve jooksul kõikjal Eestis. Muutub vaid kaubamärk ning tooted, teenused ja inimesed jäävad samaks.

“Oleme soovinud teha nimevahetust kliendi jaoks võimalikult sujuvaks – poolteist aastat tagasi alustasime teavitusega, aasta tagasi muutsime ärinime ning kaks kuud tagasi avasime põhjalikult uuenenud Circle K Märjamaa teenindusjaama ning märtsi lõpus testisime kaubamärgi vahetamist Linnahalli ja Petrooleumi teenindusjaamades -  kõigis neis etappides oleme saanud uue kaubamärgi elemente testida enne suurprojekti algust,” märkis Circle K Eesti peadirektor Kai Realo.

“Nüüd kevadest sügiseni algab aga suurem nimevahetus, liigume tempos keskmiselt 3-4 teenindusjaama uuendust nädalas, esimesed kolm teenindusjaama on Tallinnas juba valmis,“ sõnas Kai Realo.

“Klientide jaoks muutub vaid meie jaamade väljanägemine – uued värvid ja uus logo. Samas tuntakse meid juba täna kolme “K” järgi – kütus, kohv ja kabanoss ning nende toodetega tahame ka tulevikus silma paista ja edaspidi saab neid suure K tähe järgi lihtsalt leida,” tähendas Kai Realo.

„Kõik need tooted, mis on meie klientide jaoks olulised – suurepärane kohv, mitmekülgne toidupakkumine, kvaliteetsed miles ja milesPlus mootorikütused, autopesulad ning meie kõrgetasemeline klienditeenindus – neid pakume oma klientidele kindlasti ka edaspidi,“ ütles Kai Realo.

„Skandinaavias algas Statoili kaubamärgi all opereerivate teenindusjaamade üleminek uuele globaalsele kaubamärgile Circle K juba möödunud aasta mais. Täna saame kolleegide kogemusele tuginedes öelda, et klientide tagasiside muutustele on olnud positiivne,“ ütles Realo.

Statoil Fuel & Retail kuulus kuni 2010. aastani Norra nafta- ja gaasiettevõttele Statoil ASA. 2012. aastal omandas Statoil Fuel & Retaili kontserni maailma üks juhtivaid mugavuspoodide valdkonnas tegutsevaid jaekaubandusettevõtteid Couche-Tard, saades ühtlasi ka õiguse kasutada Statoili kaubamärki 2021. aastani.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, kes annab tööd üle 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 500 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Eesti suurima turuosaga mootorikütuste jaemüüja Circle K Eesti AS omab ja opereerib Statoili ja Circle K kaubamärkide all töötavat 57 täisteenindus- ja 19 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 700 inimest, neist enamus teenindusjaamades.

Kaubamärgi vahetus ei too kaasa mingeid muudatusi organisatsiooni struktuuris ega töötajate arvus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara