Amazon hakkas testima toidukaupade väljastusteenust

Amazon Fresh PickUp
Amazon Fresh PickUp

Amazon avas Ameerika linnas Seattle’is kaks click and collect toidukaupade väljastuspunkti. Hetkel on see beeta testimis faasis ainult ettevõtte enda töötajatele.

Drive-in teenus

AmazonFresh Pickup on drive-in toidukaupade kliki ja korja kokku teenus, kus tellitud toidukaubad tuuakse otse kliendi auto pagasnikkusse. Amazon Prime klientidele on teenus tasuta ning sellel ei ole miinimum tellimuse nõuet. Amazon lubab tellimuse 15 minuti jooksul komplekteerida ning tarnida.

Viib mugavuse järgmisele tasemele

Kiire toodete komplekteerimine ja miinimum tellimuse puudumine viib kliendi mugavuse järgmisele tasemele. See muudab toidukaupade ostmise klientidele oluliselt kergemaks. Lihtne nutitelefoni äpp võimaldab ostjal tellida toidukaubad ükskõik kust ning korjate need juba jooksvalt kokku.

See paiskab segi esmatarbekaupade turu

Amazon on uurinud erinevaid võimalusi, et mõelda esmatarbekaupade ostmine ümber. 2016. aasta detsembris tutvustas Amazon „Just Walk Out“ toidukaupade kontseptsiooni. Amazon Go Pick Up teenus on viimane uuendus, et Amazon on püsiv nähtus esmatarbekaupade turul.

Kasutajamugavus, kasutaja kogemus ja kiire töötsükkel on need asjad, mis eristab teda teistest konkurentides.

Click and Collect kogub USA populaarsust

Toidukaupade click and collect’i populaarsus USAs kasvab, kus enamus kliente ostab veebist ning traditsioonilised kaupmehed on hakanud e-kaubandust tõsisemalt võtma. Walmart ja Kroger laiendavad enda tegevust ja Walmart tutvustab uusi formaate – pakkudes toidukaupade pick up teenust tanklates. Kui Amazoni testimis faasis süsteem on edukas, siis võib oodata, et ettevõte laieneb sellega ka mitmesse teise kohta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara