Merko hakkab ehitama Akropole kaubanduskeskust

Riia Akropole multifunktsionaalne keskus
Riia Akropole multifunktsionaalne keskus

Merko Läti tütarettevõte SIA Merks ja SIA M257 sõlmisid 7. aprillil ehituslepingu, mille alusel hakkab SIA Merks ehitama Riiga Akropole multifunktsionaalset keskust. Keskuse kogupind on 98 000 m² ning ehituslepingu maksumus ligikaudu 100 miljonit eurot.

SIA Merks on otsustanud ehitustööde teostamisel kaasata partnerina ehitusettevõtte UAB „Mitnija“ osalusega 50:50.

Riiga aadressile Maskavas tänav 257 rajatav 98 000 m² kogupinnaga Akropole keskus hõlmab kaubanduskeskust, büroohoonet, liuvälja ja kinokompleksi. Ehituslepingu tööd sisaldavad ka keskust toetavat ulatuslikku infrastruktuuri ehitust – parklad, ümberkaudsed tänavad ning haljastus. Keskuse ehitustööd algavad 2017. aasta aprillis ning nende valmimine on plaanitud 2019. aasta jaanuarisse. 

Merko on ehitanud Baltimaades erinevaid kaubanduskeskusi, sealhulgas Viru Keskus ja Kristiine keskus Tallinnas, Spice ja Spice Home keskused Riias, Panorama keskus Vilniuses ja Saules Miestas kaubanduskeskus Šiauliais. Praegu on Merkol töös 130 000 m² brutopinnaga T1 kaubandus- ja meelelahutuskeskuse ehitus Tallinnas.

SIA Merks on Läti ehitusettevõte, mis teostab üld-, insener- ja elamuehituse töid ning kuulub Läti juhtivate elukondliku kinnisvara arendajate sekka.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara