E-tegu 2016 võitis….

Kaubamaja e-pood
Eesti E-kaubanduse liidu juhataja Signe Kõiv, Apotheka Netiapteeki esindaja...

E-kaubanduse aastakonverentsi Gala õhtusöögil kuulutati välja E-tegu 2016 võitja, kes sai 40,9% osalejate häältest.

Kohapeal toimunud esimeses hääletusvoorus kogusid kolm finalisti kuuest ühepalju hääli: Barking, DPD Eesti kliendiportaal minupakk.ee ja Kaubamaja e-pood ning siis toimus teine hääletusvoor, kus tuli anda hääl ühele neile kolmest.

E-tegu 2016 võitis Kaubamaja e-pood.

Kaubamaja e-kaubanduse arendusjuht Martin Lond
Kaubamaja e-kaubanduse arendusjuht Martin Lond

„Vägev. Ma arvan, et kõige ägedam on see, et kui me 2013. aastal arendusega alustasime, siis need tegevused, mis oleme vahepeal teinud, on inimestele korda läinud ning seda on hinnatud. Mul on selle üle ülihea meel,“ ütles Kaubamaja e-kaubanduse arendusjuht Martin Lond. Ta lisas, et ilma heade kolleegideta poleks seda tulemust saavutatud. „Palju õnne kogu Kaubamaja perele!“.

Lond rääkis, et kõik konkurendid olid tugevad. „Kuid ma usun, et meie eelis teiste ees oli vast see, et oleme suutnud Kaubamaja kogemuse viia online’i. Oleme olnud aastakümneid inimeste jaoks olemas ning nüüd ka e-poes,“ ütles ta.

Teised finalistid olid: Loom24.ee, e-Selver, Boost Yourself, Barking, DBD Eesti kliendiportaal minupakk.ee

Konkurss toimub juba kolmandat aastat järjest.

“E-tegu 2014” auhinna võitis Baltika AS e-pood Andmorefashion.com 

“E-tegu 2015” auhinna võitis Apotheka Netiapteek.

Konkurssi korraldab Eesti E-kaubanduse Liit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara