12. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arctic Sport Club sai uue juhi

Uus Arctic Sport Clubi juhatuse esimees Harry Liipa
Foto: erakogu
Aprilli keskel asus spordiklubide operaatori Arctic Sport Clubi juhatuse esimehe ja Tallinna klubi juhina ametisse Harry Liipa. Arctic Sport Club tegutseb aastast 2003 ning opereerib hetkel kahte 2500 ruutmeetrist spordiklubi Tallinnas ja Tartus mille eelmise aasta kombineeritud käive küündis üle €2,25 miljoni.

"Impuls Group plaanib oma tegevust Eestis lähemal ajal jõuliselt laiendada ning tal on hea meel, et Eesti meeskonnaga liitus kogenud ja ettevõtliku vaimuga juht kes annab kogu grupile arenemiseks jõudu juurde," ütles Arctic Sport Clubi omaniku Impuls LTU juhatuse esimees Vidmantas Šiugždinis.

Arctic Sport Club on Eestis tugeva brändi ja kontseptsiooniga premium-klassi spordiklubi ning eristub oma erakordselt lojaalse kliendibaasi poolest nii Tallinnas kui Tartus. "Vaatamata mitmete uute klubide avamisele lähiringkonnas on meie liikmete arv püsinud stabiilne ning suurt rõõmu teeb ka see, et suur osa liikmetest kes otsustavad teise klubi kasuks tulevad mõne kuu möödudes meie juurde tagasi.  See näitab, et inimestele meeldib meie juures sporti teha ja kavatsen hea seista selle eest, et tulevikus oleks klubiliikmetel meie juures veelgi mõnusam," ütles sportiklubi uus juhataja Harry Liipa.  

Varasemalt panganduses ja ettevõtjana tegutsenud ning viimati klienditeenindusuuringutele spetsialiseerunud firmas Dive Eesti juhina töötanud Liipa on ka ise kirglik spordisõber keda võib sageli kohata kodumaistel triatloni ja jooksuvõistlustel.

Arctic Sport Clubi omanikfirma Impuls LTU plaanid Eestis ja Baltikumis üldiselt on väga ambitsioonikad. Liipa lisas, et nad on koos  emafirmaga pannud paika strateegia Eesti turul ning ta läks sinna spordimehele omase võitlushimu ja kindla eesmärgiga.  "Kindlasti on lähiaja oodata uudiseid uute klubide avamise kohta. Kogu Baltikumis viime järgmise 5 aastaga klubide arvu 50-ni ja Eesti turul on selles kasvus oluline osa."

Arctic Sport Club kuulub Baltikumi suurimasse ja kõigis kolmes Balti riigis tegutsevasse spordiklubide ketti  Impuls Group, mille suuromanik on Baltcap Investeerimisfond. Impuls Groupi kuuluvad hetkel 24 spordiklubi Eestis, Lätis ja Leedus, liikmete arv on üle 48,000 inimese ning grupi kogukäive oli 2016 aastal üle 15,7 miljonit euro.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757