Marks & Spencer sulgeb Eesti kauplused 9. juulist

Marks & Spencer
Marks & Spencer

Marks & Spencer teatas, et sulgeb oma kaks kauplust Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskuses 9. juulist.

Marks & Spenceri rahvusvahelise kaubanduse direktor Jonathan Gleinster ütles, et kaks Eesti kauplust suletakse 9. juulil. "Me teame, et see ei ole lihtne meie töötajate jaoks, kuid ma soovin tänada neid proffessionaalsuse eest, kuidas nad sulgemise protsessi käsitlesid."

Alates 13. juunist kuni poe sulgemiseni tehtud tehingutele M&S-i kauba tagastamise tingimused enam ei kehti, kuid see ei mõjuta seadusejärgseid kliendiõiguseid.

Kuid kõik ostud, mis on tehtud ennem 12. juunit, siis saab neid saab tagastada 35 päeva jooksul peale ostu sooritamist ostukviitungi olemasolul. 

Marks & Spencer teatas juba eelmise aasta novembri alguses, et alustab läbirääkimisi oma kahe Eestis asuva poe sulgemiseks. Lisaks Eesti poodidele soovis ettevõte veel kümnel turul sulgeda 53 kauplust, sealhulgas kümme kauplust Hiinas, seitse Prantsusmaal, samuti kauplused Ungaris, Leedus, Poolas, Slovakkias, Rumeenias, Hollandis ja Belgias.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara