16. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Igas teises Maxima kaupluses on iseteeninduskassad

Maxima Iseteeninduskassad
Foto: Maxima Eesti
Jaekaubanduskett Maxima avas16. juunil veel kolmes kaupluses uued iseteeninduskassad, mille lisandumisega saab nüüdsest kaasaegset ja mugavat makseviisi kasutada igas teises kaupluses üle Eesti.

Täna alustavad Maxima iseteeninduskassad lisaks senisele 21 kauplusele tööd veel kahes kaupluses Maxima X Tallinnas Õismäel ning Valga supermarketis Maxima XX. Koos äsja paigaldatud iseteeninduskassadega on Maximal üle Eesti 131 kaasaegset kassat ning mugav makseviis on nüüdsest kättesaadav pooltes Maxima kaupluses.

Maxima Eesti peadirektori Vygintas Šapokasi sõnul on iseteeninduskassade kasutamine kiirelt hoogu koguv trend. “Iseteeninduskassade eelistamine kogub jõudsalt hoogu ning kui keskmiselt kasutab kaasaegseid kassasid veerand ostjatest, siis suuremates kauplustes juba julgelt üle poole,” ütles ta. “Seetõttu on ka uutes, lisandunud iseteeninduskassadega poodides juba kaasaegsed kassasid rohkem kui tavapäraseid.” 

“Soovime lähiaastatel jätkata oma kaupluste kaasajastamisega ning investeerimist kasutajamugavusse, mis tähendab veel sellel aastal seitsmesse kauplusesse iseteeninduskassade paigaldamist ja sellega seotud uuendustöid,” lisas Šapokas. Täna avatud kolme uue kaupluse iseteenindusalade rajamiseks investeeris Maxima ligi 250 000 eurot.

“Kaasaegseid iseteeninduskassasid saavad meie poodides kasutada kõik ostjad sõltumata kliendikaardi olemasolust. Klientide tagasiside põhjal võime öelda, et uued makseviisid on kiiresti omaks võetud ning väga hinnatakse meie kauplustes võimalust tasuda ostude eest vastavalt soovile kas pangakaardi või sularahaga,” märkis Maxima Eesti operatsioonide juht Marko Põder

”Lisaks kliendimugavusele oleme iseteeninduskassade paigaldamisega saanud ka oma töö efektiivsemalt ümber korraldada ning suunata kassadest vabanevad inimesed müügisaali väljapaneku korraldamisse ja teeninduskvaliteedi tõstmisse,” lausus Põder. 

Maxima jaeketis on selle aasta 16. juuni seisuga paigaldatud 24 kauplusesse kokku 131 iseteeninduskassat, aasta lõpuks lisandub veel 7 kauplust 30 kassaga.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757