16. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste keskuses avati disainikauplus ALANDEKO

Sisustuskauplus Alandeko Ülemiste keskuses
Foto: Alandeko
Enam ei pea eestlased käima Riias ostmas sisekujunduselemente, sest täna pärastlõunal avab Ülemiste keskuses uksed ALANDEKO esimene disainikauplus Eestis.

Eestlaste poolt kaua oodatud ALANDEKO kauplus paikneb 312m2 suurusel pinnal Ülemiste Keskuse esimesel korrusel, pakkudes klientidele mitmekülgset sisekujundusesemete tootevalikut. „Avasime esimese ALANDEKO kaupluse just Ülemiste keskuses, sest tegemist on ühe populaarseima kaubanduskeskusega Eestis. Lisaks on keskusel tugev kooslus moe ja kodukujunduse kauplustest,“ sõnab ALANDEKO keti kaasomanik Aldis Zvaigzne.

„Mitmed eestlastest kliendid, kes külastavad ALANDEKO poode Lätis, on tundud huvi, kas ja millal Eestis esindus avatakse ning meil on väga hea meel, et alates tänasest on eestlastel olemas võimalus meie kaubavalikuga Eestis tutvuda. Kes aga eelistavad oma oste sooritada internetis, siis ka ALANDEKO kauplusel on olemas e-pood, kust saab lemmikesemed otse koju tellida,“ lisab Zvaigzne. 

Poes müüdavad kollektsioonid lähtuvad sisustusmaailma värskeimatest trendidest, aga oma koht on ka klassikalistel ning minimalistlikel toodetel. Poe valikust leiab nii mööblit, valgusteid, vaipu, lauanõusid, köögi- ja vannitoatekstiili kui ka mitmeid trendikaid sisustuse väikeelemente ja kingitusi. 

ALANDEKO on 1991. aastal Lätis asutatud ettevõte, mis alustas oma tegevust ribikardinate tootmisega. Tänaseks on kaubamärgi alla ühendatud nii ruloode, kardinate kui ka mööbli tootmine. Jaemüügikett on esindatud nii Lätis, Leedus kui ka Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757