Maxima avas 75. kaupluse

Villde tee uus Maxima
Villde tee uus Maxima

Maxima avas oma 75. kaupluse, mis asub Tallinnas, aadressil Vilde tee 124 endisesesse nn Schwerini restorani kompleksis. Kaupluse müügipind on 500 ruutmeetrit ning sortiment ulatub ligi 9000 erineva toidu- ja esmatarbekaubani.

“Avasime uue Maxima X kodukaupluse mustamäelastele juba aastakümneid hästi tuttavas kompleksis, kus varem asusid kauplus Tuluke, ülipopulaarne restoran Schwerin ja Mängude Maja. Loodame, et kauplus saab piirkonna elanike igapäevaostude sooritamise lemmikkohaks ja teeb nende elu palju mugavamaks,” lausus Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas. “Meie kliente on ootamas sõbralik meeskond, kaasaaegne müügisaal, unikaalne kaubavalik ja parimad hinnad.”

Kultuurikeskuse Kaja ning trollide lõpp-peatuse lähedusse rajatud Maxima X kodukauplus pakub klientidele ligi 9000 erinevat toodet.

Tänane Eesti ja ennekõike Tallinna jaekaubandusturg selgelt aktiivset laienemist enam ei soosi. "On aeg arendada pakutavate teenuste kvaliteeti. Seepärast uuendame tänavu viite olemasolevat ja avame kaks uut kauplust. Täna täienes meie jaekett Eestis 75. kauplusega, mis on Tallinna jaoks 15. kodukauplus,” märkis Maxima Eesti operatsioonidirektor Marko Põder. “Kauaoodatud kodukaupluse rajamisse investeerisime kokku üle 2 miljoni euro ja poe meeskonnas saab tööd 35 inimest.“ 

Vilde tee 124 avatav pood on üks kahest tänavu Maxima jaeketti lisanduvast uuest kauplusest. Kokku on Maximal Tallinnas nüüd 15 Maxima X kodukauplust, seitse Maxima XX supermarketit ja üks Maxima XXX hüpermarket. Lisaks Vilde tee kodukauplusele avab Maxima aasta teises pooles ka pealinna teise hüpermarketi Haaberstis.

Maxima jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004. Täna kuulub selle koosseisu 75 kauplust, millest 53 on Maxima X kodukauplused, 19 Maxima XX supermarketid ja 2 Maxima XXX hüpermarketid ning üks e-Maxima. Igapäevaselt teenindavad Maxima kauplused keskmiselt 170 000 inimest. Jaeketi koosseisu kuuluvad samuti kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Kõik koos tagavad nad tööd ligi 4300 inimesele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara