22. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sirowa Tallinn teenis üle 1,3 miljoni kasumit

Sirowa ladu Tallinnas aastal 2007
Foto: Arno Mikkor
Parfüümide ja kosmeetika hulgimüügiga tegelev Sirowa Tallinn kasvatas müügitulu ning teenis üle 1,3 miljoni euro kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et parfüümide ja kosmeetika hulgimüügiga tegeleva Sirowa Tallinn ASi müügitulu kasvas 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 10 protsenti, 3,21 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 370 386 euro võrra, 1,34 miljoni euroni (+38 protsenti).

Ettevõttes töötas eelmisel aastal keskmiselt 126 inimest, võrreldes 2015. aastaga langes töötajate arv 4 võrra. Käive töötaja kohta tõusis 14 protsenti, 254 400 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 13 protsenti, 1304 euroni.

AS Sirowa Tallinn on Läti firma Sirowa Group SIA tütarettevõte, mis tegutseb Balti riikides, Soomes, Poolas ja Saksamaal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on kosmeetika, parfümeeria, juuksehooldusvahendite ning hambaravi implantaatide hulgimüük Eestis. Lisaks sellele esindab AS Sirowa Tallinn ka mitmeid tuntuid ravimitootjaid, selgub ettevõtte aruandest.

Peale selle omab AS Sirowa Talllinn keskladu Tallinnas, mis osutab laoteenust teistele kontseris asuvate ettevõtete Baltikumi ja Soome klientidele.

„2017. aastal laieneb kaubamärkide portfoolio kogu Baltikumis ja Soomes. Sellega seoses on oodata olulist müügitulu kasvu. Laienemisega seoses plaanib ettevõte värvata juurde uusi töötajaid ja teha investeeringuid materiaalsesse põhivarasse. Ettevõtte jaoks on oluline, et varade tootlikkus ei väheneks ja ressursside kasutamine toimuks maksimaalselt efektiivselt,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757