Rocca al Mare keskus teenis 14 miljonit kasumit

Rocca al Mare keskuse juht Mati Pops.
Rocca al Mare keskuse juht Mati Pops.

Kinnisvarafirma Rocca al Mare Kaubanduskeskuse ärikasum tõusis ligi 14 miljoni euroni.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kinnisvara üürileandmise ja hooldamisega tegeleva Rocca al Mare ASi müügitulu langes 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) protsendi võrra, 17,01 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 144 513 euro võrra, 13,7 miljoni euroni.

Mullu töötas ettevõttes 7 inimest, 2015. aastaga võrreldes see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 1 protsendi 2,43 miljoni euroni. Keskmine brutotasu tõusis 13 protsenti, 4620 euroni kuus. Juhtkonnale maksti tasusid koos sotsiaalmaksudega 185 200 eurot.

Rocca al Mare Kaubanduskeskuse AS omanik on Hollandi firma Montalbas B.V, mis omakorda kuulub Soome börsiettevõttele Citycon OYj. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal Eesti tütarfirmast dividende ei võetud.

Rocca al Mare Kaubanduskeskuse AS juhatus on üheliikmeline – alates 2005. aasta novembrist on juhatuse liige Mati Pops. Nõukogusse kuulub kolm liiget – Marcellinus Alphonsus Cornelis Kokkeel, Jurn Hendrik Hoeksema ja Harri Lasse Antero Holmström.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Osale arutelus

  • Mait Kraun
    Äripäev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara