Kristiine Keskuse kasum langes 4 miljoni võrra

Kristiine keskus.
Kristiine keskus.

Kristiine Keskuse kasum langes mullu 4 miljoni võrra ning ulatus 6 miljoni euroni.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kinnisvara haldamise ja arendamisega tegeleva Kristiine Keskus OÜ müügitulu langes 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 11 protsenti, 12,04 miljoni euroni. Ärikasum langes seejuures 4,23 miljoni võrra, 6,18 miljoni euroni.

Ettevõttes töötas mullu vaid üks inimene, võrreldes 2015. aastaga see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 11 protsenti, 12,04 miljoni euroni. Töötaja palgakulu ulatus 55 100 euroni. Juhtkonnale tasusid ei makstud.

„Ettevõtte eesmärk on olla parim ja suurima valikuga ostukeskus,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes. „2017. aastal on planeeritud alustada uute renoveerimis- ja ehitustöödega. Sellest tulenevalt on kaubanduskeskuses ehituse ootel vakantset pinda kokku 1583 ruutmeetrit.“

Alates 2011 aasta maist on Kristiine Keskus OÜ omanik Hollandi firma Citycon Estonian Investments B.V, mille ainuomanik on Hollandi firma Montalbas B.V. Viimane kuulub omakorda Soome börsiettevõttele Citycon OYj. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal Eesti tütarfirmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Osale arutelus

  • Mait Kraun
    Äripäev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara