Marsi toodete edasimüüjaks sai Sanitex

Maailma ühe suurima maiustuste ja loomatoidu valmistaja Mars toodete edasimüüja Eestis on alates juunikuust Sanitex, teatas ettevõte.

Mars tooteportfelli kuuluvad tuntud maiustuste kaubamärgid Snickers, Twix, Bounty, Mars, Milky Way, M&M’s, Orbit, Skittles, Lockets, Uncle Ben´s valmistoidud ning Pedigree, Chappi, Kitekat, Whiskas ja Sheba loomatoidud. Mars on maailma üks suurimaid pereettevõtteid, mis on asutatud 1911. aastal Ameerika Ühendriikides.

Sanitex on Baltimaade toidu- ja esmatarbekaupade hulgimüügi-, distributsiooni- ja logistikakontsern, mis asutati 1992. aastal Leedus. Ettevõte laienes 2005. aastal Lätti ning 2010. aastal Eestisse. Sanitex pakub tööd rohkem kui 3000 inimesele, teeb koostööd enam kui 600 tootjaga ja teenindab pea 32 000 klienti kõigis Baltimaades. Ettevõte pakub distributsiooni-, müügi- ja logistikateenuseid kohalikele ja rahvusvahelistele tootjatele nagu Procter&Gamble, Mars, Mondelez, Bonduelle, Kellogg's, Estrella, Philip Morris, JTI, Paulig, SCA, Gallina Blanca jpt.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara