18. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tere viib läbi pakendimuutuse

Foto: Tere piimatööstus
Piimatööstus Tere uuendab juuli ja augusti jooksul oma põhitoodete pakendit, tuues selgemalt välja ajaloolise punase värvi, mille järgi inimesed neid tooteid tunnevad ja teavad. Pakendid kaasajastatakse kõigi põhitoodete lõikes nagu piim, keefir, hapupiim, hapukoored ning kohvi- ja vahukoored.

Tänavu suvel möödub 20 aastat, kui Eesti juhtiva piimatööstusena tuli Tere eelkäija, Tallinna Piimatööstus, turule kaubamärgiga Tere ning pakendas piima esmakordselt punastesse pakenditesse. Tänaseks on Terest kujunenud Eesti vanim ja tuntuim piimabränd.

“Kakskümmend aastat tagasi, kui esimest korda piim punasesse pakki pandi, tundus see väga innovaatiline ja piimatootele isegi harjumatu. Tänaseks on Tere punane saanud aga toote üheks oluliseks tugevuseks,” ütles Tere turundusjuht Katrin Tamm.

Katrin Tamme sõnul võeti tänavune pakendiuuendus ette nii pidades silmas Tere brändi 20-aastast juubelit kui ka muutusi Tere piimatööstuses tervikuna. “Kahtlemata on käesolev aasta Tere jaoks mitmes mõttes märgiline ning Eesti ühe juhtiva piimatööstuse jaoks saab alguse uus ajajärk. Uus ajajärk algab ka meie põhitoodete visuaalses küljes,” ütles Tere turundusjuht Katrin Tamm.

Tamm toob esile, et pakendid säilitavad oma traditsioonilise ja kahekümne aasta jooksul kindlaks kaubamärgiks kujunenud punase värvi, kuid üldist visuaalset külge muudetakse kaasaegsemaks, kirkamaks ja reipamaks. “Nüüd on aeg juurte juurde tagasi minna ja tuua tagasi selle, mille pärast Tere tooteid tuntakse ja armastatakse - kirka punase pakendi,” sõnas Katrin Tamm. Ta lisas, et toodete sisu on jätkuvalt puhtast ja naturaalsest Eesti piimast.

Samuti saab uuendatud pakendi Tere üks tuntumaid tooteid Merevaik, mille tootmise alustamisest möödub tänavu 50. aastat. Väärikas juubeliaasta tuuakse ära ka Merevaigu pakendil.  

Uute pakenditega piimad, keefirid, hapupiimad, hapukoored, rõõsk- ja vahukoored ning juubelimärgistusega Merevaik jõuavad kauplustesse juuli ja augusti jooksul.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757