20. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS avas eksporditeemalise projektikonkursi

Foto: Äripäev
Ettevõtete ekspordikasvu toetavale projektikonkursile oodatakse projekte, mille raames toetatakse uute teenuste ja tehniliste lahenduste loomist, mis aitavad suurendada Eesti ettevõtete eksporti ja eksportööridel jõuda uutele sihtturgudele või olemasoleval turul enda tegevust laiendada.

„Projektikonkursid on hea võimalus kaasata ettevõtteid esindavaid organisatsioone uusi lahendusi pakkuma. Sel korral keskendume ettevõtete ekspordi kasvu toetamisele,“ ütles EASi ettevõtluse keskuse direktor Tanel Rebane.

EASi “Ekspordi kasvu toetavate teenuste projektikonkursile“ võivad projekte esitada kõik ettevõtteid esindavad organisatsioonid ja erialaliidud, mis on tegutsenud vähemalt aasta.

Konkursile on oodatud projektid, kuhu on kaasatud vähemalt 10 ettevõtet ja mille raames toetatakse uute teenuste ja tehniliste lahenduste loomist, mis aitavad suurendada Eesti ettevõtete eksporti ning mille tulemusena tekib lahendus, millest ettevõtted saavad otsest kasu ja mille mõju on pikemaajaline.

Projektikonkursi raames on võimalik taotleda finantseeringut 10 000 kuni 40 000 euro ulatuses projekti kohta, minimaalne nõutav omafinantseering on seejuures 30% projekti kogumaksumusest. Projekti raames loodava teenuse või lahenduse väljatöötamisega ja sellega seotult on lubatud järgmised tegevused ja kulud: ettevõtjate vajaduste ning probleemide kaardistamine; vajaliku info ja teadmiste hankimine; rahvusvaheline koostöö; teavitustegevused; tarkvara soetamine ja arendamine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757