Kaup24.ee sai ametlikuks Apple’i edasimüüjaks

Eesti üks suurimaid e-poode Kaup24.ee teeb alates juulikuust koostööd Apple’i turustajaga Baltimaades AVAD Balticuga, olles nüüdsest ametlik Apple’i edasimüüja Eestis. Partnerlus annab Kaup24.ee e-poele võimaluse pakkuda oma klientidele kõiki Apple’i tooteid ja teenuseid, teatas ettevõte.

“E-poed võidavad järjekindlalt klientide usaldust, mistõttu e-kaubandus üha kasvab ja areneb ning seetõttu suureneb ka nõudlus uute tehnoloogiliste lahenduste järele. Partnerlus Apple’i edasimüüja AVAD Balticuga loob meie klientidele suure eelise soetada kõige uuemaid Apple’i tooteid kodust lahkumata,” sõnas Kaup24.ee esindaja Rauno Kristjan.

Apple’i tooteid on Kaup24.ee e-poest võimalik soetada ka järelmaksuga ning saada seejuures täiendavaid allahindlusi. Vastavalt Kaup24.ee tingimustele kehtib kaupadele ka 14-päevane tagastamisõigus. Samuti pakutakse klientidele kiiret tarnet – tooted, millel on märge “kohe olemas” on võimalik kätte saada Tallinna kauplusest juba järgmisel tööpäeval.

Apple’i volitatud edasimüüja (Apple Authorized Reseller) staatus saab osaks vaid valitud kaupmeestele. Kaup24.ee e-poest on võimalik soetada lisaks Apple’i toodetele ka lisateenuseid ning ettevõtte poolt tarnitavaid kaupu.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara