T1 kaubanduskeskuses avab uksed Cinamoni kobarkino

Järgmise aasta oktoobris avatav uus kaubandus- ja meelelahutuskeskus T1 Mall of Tallinn sõlmis lepingu nii kodu- kui välismaal jõuliselt laieneva kinoketiga Cinamon, kes toob pealinna uude sõlmpunkti mitme saaliga moodsa ja innovaatilise kobarkino.

T1 Mall of Tallinna kokku ligi 12 000 ruutmeetrine meelelahutusala on äsja sõlmitud lepingu järel rohkem kui aasta enne keskuse avamist sisuliselt täidetud. Katusel merepinnast 120 meetrini ulatuv kogu Euroopas ainulaadne vaateratas, sees jalgpalliväljakust märksa suurem laste teadus- ja mänguala, kümned juba armastatud ja uued kohvikud-restoranid ning nüüd kobarkino, mille Cinamon Holding tahab kujundada oma tähtsaimaks ja moodsaimaks kinoks Tallinnas.

“Cinamon on usaldusväärne koostööpartner, keda koheselt innustas T1 Mall of Tallinna eesmärk pakkuda uues keskuses oma klientidele midagi seninägematut – uut taset kaubanduses- ja meelelahutuses,” selgitas keskuse arendaja AS Tallinna Moekombinaat juhatuse liige Allan Remmelkoor.

Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya kinnitas, et T1 Mall of Tallinna kobarkinost saab üle Balti ja Põhjamaade laieneva kinoketi kõige tähtsam lüli Tallinnas. “Me teeme sinna pealinna moodsaima kino, sest Cinamoni eesmärk on olla alati innovaatiline,” lausus Tolstaya. “Millise kobarkino me T1 Mall of Tallinnasse täpselt rajame, see jääb veel saladuseks. Igal juhul tasub oodata midagi sama põnevat nagu 2014. aastal, mil me tõime Kosmose kinno esimese IMAXi kogu Balti ja Soome regioonis.”

Remmelkoor lisas, et kinokülastuste arv ning pere ja sõpradega väljas söömine on selges kasvutrendis, mida T1 Mall of Tallinnas turgutab magnetina kindlasti veel ligi 7000 ruutmeetrine Skypargi kogupere meelelahutuskeskus. “Koos vaaterattaga keskuse katusel saab T1 Mall of Tallinn kindlasti pealinna uueks maamärgiks ja heaks näiteks, mis suunas kaubanduskeskuste areng Euroopas on liikumas,” lisas AS Tallinna Moekombinaat juhatuse liige.

Cinamon Holdingu kommertsdirektori Toomas Luhatsi sõnul on nad oma investeeringus T1 Mall of Tallinna enam kui kindlad. “Me ei saa kõrvale jääda keskusest, mis vaatab tulevikku ja millest saab Tallinna uus värav lennujaama, bussijaama ja Rail Balticu ristumisteel,” lisas Luhats. “T1 Mall of Tallinn Eestis ja REDI kaubanduskeskus Helsingi Kalasadamas Soomes on Cinamoni pere kaks kõige uuemat kino ja me suhtume nende ehitusse täie tõsidusega.” 

Peterburi maantee algusesse kerkiv T1 Mall of Tallinn avab oma uksed 2018. aasta sügisel. 

Loe ka T1 Mall of Tallinn tahab muuta kaubanduskeskuste mõttemalli

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara