Reisikorraldaja Kidy Tour kasvatas turuosa kolmandikuni

Kidy Tour’i tegevdirektor Gvidas Aukðtuolis.
Kidy Tour’i tegevdirektor Gvidas Aukðtuolis.

Juunis külastas Türgit üle 4500 eestlase, kellest rohkem kui kolmandik ehk üle 1600 inimese reisis riiki reisikorraldaja Kidy Tour vahendusel, mis laienes Eestisse vähem kui aasta tagasi.

Kidy Tour’i tegevdirektori Gvidas Aukðtuolise sõnul on Kidy Tour end turul võrdlemisi lühikese ajaga tõestanud, mida kinnitab ka eestlaste hulgas eelistatumaks Türgi reiside korraldajaks tõusmine. “Antud tulemuste põhjal võime öelda, et eestlased on meid kui usaldusväärset reisikorraldajat omaks võtnud. Seda näitab ka meie klientide tagasiside põhjal saadud  soovitusindeks, mis on 77 protsendiga väga kõrgel tasemel,” kommenteeris Aukðtuolis.

Kui eelmisel aastal reisis Kidy Tour’iga kokku 8700 eestlast, siis sel aastal plaanib ettevõte reisijate arvu kahekordistamist. “Näeme, et sel aastal reisib meie vahendusel ligi 30 000 inimest Eestist ja Leedust,” lisas Aukðtuolis. 

“Hetkel keskendume äri ja turuosa stabiilsele suurendamisele mõlemal turul. Juunis kuulus meile Eestis 36 protsenti Antalya suuna tellimuslendudest, millega olime antud sihtkoha liidrid,” rääkis Aukðtuolis.

Leedus ja Eestis tegutsev reisikorraldaja Kidy Tour kuulub Ida-Euroopa suurimale lennundussektori valdusühingule Avia Solutions Group, kelle aktsiad on noteeritud Varssavi börsil. Vilniusest lennutab ettevõte reisijaid Antalyasse (Türgi), Tallinnast Hurghadasse (Egiptus) ja Antalyasse (Türgi). Kidy Touri korraldatavaid reise saab tellida enam kui 300 reisibüroost üle Eesti ja Leedu.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara