Kuula: Mis muutub toidumaailmas järgmisena kuumaks?

Mis muutub toidumaailmas järgmisena kuumaks?
Mis muutub toidumaailmas järgmisena kuumaks?

Kui palju on Eestis erimenüüd vajavaid toitujaid ning mis trendid toidumaailma juhivad, sellest räägib tänane saade.

Samuti tuleb juttu sellest, kas väljas söömine muutub ja mida väljas süüakse, kuidas turundada uut ja kallimat hinnatundlikule inimesele ning miks trendid ei lähe nii nagu me arvame.

Eesti juhtival turunduskonverentsil Password 2017 salvestatud vestlusringi juhib Mihkel Raud. Sõna saavad restoraniomanik Peeter Jalakas, Valio Eesti turundus- ja tootearendusjuth Krista Kalbin ning Lehe pruulikoja juht Tarmo Tali.

Lisaks toidutrendidele kajastas Password rida teisi tarbijatrende - hipsterite (kuula saadet siit) ja keskklassi juurdekasv (kuula saadet siit), jagamismajanduse levik (kuula saadet siit) ja esoteerika populaarsus (kuula saadet siit).

Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris

“Äripäev eetris” podcast'i saab kuulamiseks tellida iTunesis või kasutada RSSi (paremklikk ja kopeeri link) meelepärases meediaesitajas. Saadet saab mp3-failina alla laadida siit.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Grossi Toidukaubad: tööajaarvestus muutus kordi lihtsamaks

Grossi Toidukaupade poeketi operaatorfirma OG Elekra AS võttis suvel kasutusele uudse Begin’i tarkvararakenduse, mis muudab aeganõudva tunni- ja tükitöö arvestuse paberil automatiseerituks igakuiseks tööaruannete esitamise ning palgaarvestuse ajakokkuhoidvamaks ja läbipaistvamaks.

Statistika

Käsi­raamatud