Pärnu Asko ja Sotka laienevad

Asko ja Sotka Pärnu kauplus
Asko ja Sotka Pärnu kauplus

Pärnus Papiniidus Lao tänaval asuvates Asko ja Sotka kauplustes algasid renoveerimistööd, mille tulemusena laieneb suuremal ja uuenenud pinnal kaubavalik ning hakatakse pakkuma ka firma enda diivanitehase tooteid.

Asko ja Sotka Pärnu üksusejuhi Jane Peddai sõnul on klientide hinnangul kujunenud Papiniidu piirkonnast parim mööbli ostukoht Pärnumaal ning seega on piirkonna kauplustesse investeerimine ja kaubavaliku laiendamine igati põhjendatud. “Suuremad laiendustööd toimuvad Asko poe osas, kuid uuendame ka Sotka väljapanekut ning teostame muid renoveerimistöid,” selgitas Peddai. 

Ehitustöödega on juba alustatud ning need kestavad eeldatavalt septembri lõpuni. Tööde ajal jäävad poed klientidele avatuks ning toimub ka suur tühjendusmüük.  

Asko ja Sotka Eesti tegevjuht Kari Forssten märkis, et lisaks sellele, et poed pakuvad valdkonna mitmekülgseimat valikut, on oluline muutus firma enda diivanitehase toodete lisandumine. “Kaks aastat tagasi tõime turule Asko Bonnell madratsikollektsiooni, mis on saanud suurepärase vastuvõtu. Nüüd laiendame tootevalikut oma diivanitehase valikuga ja usume, et kvaliteetsetele, peamiselt käsitsi valmistatud toodetele on nõudlus olemas,” lausus Forssten. 

Indoor Group ASi 2016. aasta müügitulu ulatus 9,6 miljoni euroni ning kasvas võrreldes aasta varasemaga 7,2%. Aruandeaasta kasumiks kujunes 407 608 eurot. 

Asko ja Sotka on Eestis mööbli jaemüügi turuliidrid ja kuuluvad Indoor Group AS alla, mis on Eestis tegutsenud juba aastast 1996. Asko kett ise tähistab tuleval aastal oma 100 aasta juubelit. Asko diivanitehas järgib oma mööblitootmises Asko traditsioone ning on üks Põhja-Euroopa vanimaid ja kaasaegsemaid tehaseid. Askol ja Sotkal on Eestis kokku kümme kauplust Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Mõlemal ketil on ka e-poed. Asko ja Sotka pakuvad ainukesena turul vana mööbli vastutustundliku taaskasutuse teenust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara