28. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiglaslikku O’Learys meelelahutuskeskust asub Eestis vedama endine IT-tippjuht

Elvis Tilgar
Foto: Apollo Holding
Kevadel Tallinnas avatava massiivse O’Learys meelelahutuskeskuse ja spordirestorani kompleksi tegevjuhiks saab varasemalt Fujitsu rahvusvahelise arendusjuhina töötanud Elvis Tilgar.

Tilgar asub juhtima ligi 4 000-ruutmeetrist kahekorruselist kompleksi, mis võtab enda alla suure osa Kristiine Keskuse väliparkla poolsest küljest ning kuhu tulevad Ameerika restoran, baarid, bowlingu-rajad, piljardilauad, pallimänguväljakud, interaktiivsed mängud, üle saja ekraani spordivõistluste vaatamiseks, seminariruumid ürituste korraldamiseks ja ka täiesti ainulaadne kinosaal.

O’Learyse Eestisse toova Apollo Grupi omaniku Ivar Vendelini sõnul nõuavad ambitsioonikad ettevõtmised ka ambitsioonikaid juhte. “Tegemist on siinses mõistes megaproektiga ning selle “käima jooksmine” on järgmise aasta suurim väljakutse Eesti meelelahutusturul,” lisas ta.

Tilgar on töötanud Fujitsu IT-teenuste juhina Eestis ning arendusjuhina kogu EMEIA piirkonnas ning meelelahutus- ja toitlustussektor ei ole talle siiski täiesti võõras. “Juba keskkooli kõrvalt töötasin restoranis kelnerina ning olen ametit ka Majaka Teeninduskoolis õppinud. Nüüd saan IT-sektorist saadud juhtimisoskusi lõpuks ühendada ka noorest peast õpituga,” märkis Tilgar.

Elvis Tilgar on lõpetanud Tallinna Majanduskooli majanduse erialal. Lisaks mitmetele juhtivatele kohtadele Fujitsus on ta varasemalt töötanud ka Elionis osakonnajuhina ning Eesti Ekspressi müügijuhina.

O’Learyse kett on üks kiiremini kasvavaid frantsiise maailmas, millel all tegutseb 120 meelelahutuslikku spordirestorani tosinas riigis üle maailma. Nii on O’Learys esindatud täna näiteks Dubais, Shanghais, Pekingis, aga ka Stockholmis, Oslos ja Kopenhaagenis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757