Autor: Äripäeva reklaamitoimetus • 29. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

BCS Itera
Foto: BCS Itera
Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Dynamics NAV pakub kaasaegsemat tehnoloogiat ja võimalusi ka kõige keerukamatele äriprotsessidele. Lahendust on võimalik kohandada just vastavalt ettevõtte soovidele ja vajadustele. Dynamics NAV´le võib mugavalt juurde lisada konkreetsele ärivaldkonnale mõeldud erilahendusi, mis võimaldavad maksimaalselt automatiseerida kas tootmist, laohaldust, jaekaubandust, kliendihaldust või mõnda muud olulist äriprotsessi.

Lahendust võib kasutada kas pilves, oma arvutis või suvalises nutiseadmes. Tehnoloogilise suunanäitajana on Dynamics NAV intrigeeritud ka juba tehisintellekti ja masinõppega, kasutades seega kõiki tehnoloogia uusimaid võimalusi. Cortana Intelligence on pilves asuv abimees, mis tegeleb suurte andmemasside analüüsimisega. Näiteks aitab ennustada kaupade müüki järgnevatel kuudel või prognoosida rahavooge, teha klientidele unikaalseid suunatud pakkumisi jpm. Lisaks on olemas võimalused nagu sotsiaalmeedia Linkedin liidestus, automaatne dokumendi tuvastus, e-arved, IoT jpm.

Loomulikult on integratsioon Microsofti kontoritarkvaradega nagu, Office365, Outlook, Visio ja OneNote ning otseteed CRM-, ärianalüüsi Power BI- ja SharePoint lahendustega.

BCS Itera klientideks ja Dynamics NAV kasutajateks on juhtivad ettevõtted erinevatest valdkondadest nagu Elering, Utilitas, Ehituse ABC, Klick Eesti, R-Kiosk, Rahva Raamat, Transferwise, Elisa Eesti AS, Olympic Entertainment Group, Ramirent Baltic, HKScan, Premia, Liviko, Väska Vesi, Saaremaa Piimatööstus, Nordica, Invaru, Salva Kindlustus, Astlanda Ehitus, E.L.L Kinnisvara, LHV Pank, YIT Ehitus ja paljud teised.

Lähemalt saab kliendilugudega tutvuda www.itera.ee.

BCS Itera AS

BCS Iteras on ca 50 konsultanti, kes armastavad oma tööd, on oma valdkonna fännid, kelle jaoks ERP lahendused ja kliendid on kirg. BCS Itera AS on Baltikumi juhtivaid majandustarkvara ettevõtteid kes on oma missioonina sõnastanud eesmärgi viia ellu ja luua konkurentsieeliseid loovaid majandustarkvaralahendusi. Omame laialdast koostöövõrgustiku üle Baltikumi ja ka Skandinaavias. Seega pakume rahvusvahelist teenust kaugemal kui ainult Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757