Ti Sento ehete maaletoojat tunnustati kõrge autasuga

Glanz&Glamuur omanik Ewe Riistop
Glanz&Glamuur omanik Ewe Riistop

Ehete distribuutor Glanz & Glamuur tunnustati rahvusvahelisel konverentsil Hollandis, ehtebrändi Ti Sento Milano tiitliga "Maailma parim turundaja 2016".

„Juuli lõpus toimus Amsterdamis ülemaailmne TI Sento Milano distribuutorite koosolek, kus jagati tunnustust ja auhindu tehtud töö eest,“ rääkis Glanz&Glamuur omanik Ewe Riistop. Seal valitigi 110 riigist pärit esindajate seast Eesti ettevõte Ti Sento Milano ehete parimaks turundajaks maailmas.

Riisopi sõnul tõi turunduse auhinna võidu Eestile tugev turunduse strateegia, tihe turundusettevõtmiste arv ja loomulikult ka head müügitulemused. Ta tõi välja ka huvitava fakti, et Ti Sento Milano ehteid müüakse maailmas kõige rohkem ühe inimese kohta siin riigis. Konkurentsi topis, kes samuti karikat jahtisid olid Inglismaa ning teisele kohale jäi Iirimaa.

Glanz&Glamuur kuulutati Ti Sento ehete ametlikuks edasimüüjaks ka Lätis ja Leedus. „See on auväärne ülesanne, kuid üldse mitte nii lihtne töö tõsta Ti Sento Milano ehtebränd edukaks ka kahel väliturul. See on meie eesmärk, millega hoogsalt tegeleme,“ ütles Riisop.

Võidukarika Eesti toonud Riistop mainis ka veel, et tunnustus annab neile indu ja sära.

Koostöös Ewe Riistopiga on loodud Eestile Ti Sento Milano erikollektsioon.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara