12. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LPP Estonia hõivab Rocca al Mares seninsest tunduvalt suurema pinna

Rocca al Mare
Foto: Andres Haabu
Rocca al Mare kaubanduskeskus allkirjastas LPP Estoniaga lepingu, mille tulemusena taasavatakse keskuses kolm kauplust ning lisaks veel kaks kauplust.

Juba novembri lõpus naaseb värskenduskuurilt paljude külastajate lemmik Reserved, mis rõõmustab kliente täiesti uue ilmega.

“Rocca al Mare Reserved saab olema meie kõige uuema visuaalse kontseptsiooniga kauplus, ainulaadne kogu Baltikumis. Tänu 500 lisaruutmeetrile on kauplus varasemast palju avatum ja õhulisem, mille arvelt suureneb oluliselt ka tootevalik. Ühtlasi on poe kontseptsioon märksa kliendisõbralikum, näiteks invasõbraliku proovikabiini näol,” märkis LPP Estonia esindaja Anneken Alus.

Lisaks Reservedile taasavatakse Rocca al Mares kaks noortele suunatud kauplust: novembri lõpus Cropp ning järgmisel kevadel House. Päris uute kauplustena hakkavad novembri lõpust Rocca al Mare kliente rõõmustama Sinsay ja Mohito. “Mohito rõivabränd on loodud iseseisvale naisele, kes hindab isikupärast linnastiili. Mohito rõivad on ideaalsed nii kontoris töötamiseks kui ka kokteiliõhtuteks. Sinsay on suunatud noortele neidudele vanuses 15-24, kes ei karda moega eksperimenteerida ja soovivad teadlikult luua oma nägu,” kirjeldas Alus uute kaupluste põhilisi sihtgruppe.

Rocca al Mare poolt lepingu allkirjastanud Cityconi Baltimaade äridirektor Mati Pops sõnas, et iga uuendus on samm parema kaubanduskeskuse poole.

“Meie ettevõtte inimesed selliste uudiste nimel päevast-päeva tööd teevadki. Soovime pakkuda klientidele võimalikult mitmekesist valikut ning sujuvat külastuskogemust,” märkis Pops.

LPP Estonia on jaekaubandusettevõte, mis arendab ja haldab Eestis rahvusvahelisi kaubamärke Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay. Emaettevõte LPP opereerib 20 riigis üle maailma, omades üle 1600 kaupluse ja andes tööd rohkem kui 20 000 inimesele Euroopas, Aasias ja Aafrikas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757